[]

Urfa gezisi

Selam canlar.
Haftasonu Urfa'dayiz. Nereye gidilir, neresi gezilir, ne yenir icilir, hediyelik ne alinir? Tesekkur ederiz.



 
  • rubiks cube  (22.02.14 10:42:54) 
yazmıştım bayağı ama duyuruyu silmişler. bildiğim kadarıyla yazmaya çalışayım tekrar.

şimdi sabah gidin birecik'te kahvaltı yapın fırat'a karşı, ünlüdür. kelaynakları görün malum nesli tükeniyor.

oradan urfa'ya geçin. balıklı göl, balıklı gölün içinde zaten zaman harcarsınız çarşı gibi pasaj gibi gezilecek yeri var çünkü. ayn zeliha'da oturup bir çay için dinlenmiş olursunuz hem. ama bunları yaparken rehberiniz olsun. bilerek gezilmesi gereken bir yer. rehber yoksa da gitmeden önce internetten bakın saydığım yerlere.

balıklı gölden sonra eyüp peygamber'in sabır makamı var oraya gidin. su falan için orada da tabi söyleyeyim. şifalı diye geçer o su.

merkezde pasajlara gidin derler ama ben orada pek bir şey görememiştim. yine de söylüyorum ama.

bunun dışında urfa'da göbekli taş var. galiba harran'da emin değilim tam. dünyanın en eski yerleşim yeri diye geçer.

halfetiyi söylemeye zaten gerek yok. o meşhur suyun içinde kalan minareyi, rumkaleyi görürsünüz. tekne gezintisi yaparsınız.

bir de bilirsiniz siyah gül sadece halfeti ya da birecik'te vardır. tam hatırlayamadım ama sonuçta o da urfa'da.

nasıl unuturum, sevgi'de ciğer yiyin. gidip de yemeden dönmeyin.
  • uzunuzunilgi  (22.02.14 12:06:59 ~ 12:19:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.