[]

Sigara İçen İnsanlar Çok İğrenç Kokuyor

Bu sigara içen insanlar çok iğrenç kokuyor ya. Size de öyle geliyor mu?
Akşam belediye otobüsü bekliyordum durakta. yanıma oturan herif kibriti çakıp şak diye yaktı sigarasını. kibritten gelen pis barut kokusunu saymıyorum bile. Bu sigara içenlerde kanıksama olmuş sanırım hiç düşünmüyor yanımda oturan rahatsız olur mu diye! canı çekince şak diye yakıyor sigarasını yaa.

Bu sigara içme yasağı genişletilmeli. nasıl insanların çişi gelince tuvalete gidiyorsa, sigara içesi gelince de sigara odasında ihtiyaçlarını gidermeliler diye düşünüyorum. içmeyenleri rahatsız etmeye hakları yok. evet...

 
haklısın
bende içiyorum ama şu geri zekalıyı bırakamayacak kadar aciziz.

  • tadutadu  (22.02.14 00:07:26) 
çok haklısın.
o değil de bir de yürüyerek içenler var ki onlara çok pis sövüyorum haberleri olsun.

  • proculianus  (22.02.14 00:09:13) 
aynen çok iğrenç kokuyor hele sabah sabah içenler


  • forvendetta  (22.02.14 00:14:30) 
bence insanlar kendileri ne istiyorsa değil etraflarındaki insanlar ne istiyorsa ve onlar nasıl rahat ediyorlarsa onu yapsınlar, öyle yaşasınlar.


  • mosakale  (22.02.14 00:14:59) 
kipritin barutu güzel kokar ya :D


  • spadæs  (22.02.14 00:16:11) 
duraklarda da, sokakta yürürken de her türlü açık alanda fosur fosur içiyorum. canı çekince şak diye yakmayacak da sana mı soracak? kapalı alanlardaki yasağı destekliyorum. ama gaza gelip abartmamak gerekir.


  • dinsiz adam  (22.02.14 00:18:22) 
haklısın, bok bile daha guzel kokuyor, en azından doğal. sigara kullanıyorum ve şu koku bırakmam için en büyük sebep.


  • trajikomix  (22.02.14 00:21:48) 
bence armani code adlı parfüm yasaklansın, çok sıkası olanlar aralarında para toplayıp özel bi oda yaptırsınlar ve sadece oraya girip sıksınlar, çıkmadan önce duş alıp kıyafetlerini orda bıraksınlar çünkü ben armani code kokusuna dayanamıyorum..


  • mosakale  (22.02.14 00:21:51) 
evet yhaaa öyle kokuyolaaar...


  • m hzen  (22.02.14 00:37:12) 
sen dumandan rahatsız oluyorum dedin de biz mi kenara çekilmedik ? iletişim denen bir şey var. çok alışıp içselleştirdiğimiz bir durum oldu artık sorunları yaşadığımız kişiyle konuşmayıp arkasından komisyon kurmaya çaışmak.
komşunun gürültüsünden rahatsız olursun, rahatsız olduğun komşu dışındaki herkese söylersin de esas adam bilmez. ama olay apartman toplantısına kadar gider gereksiz.
kokusuysa mesele, beğenmediğimiz yığınla koku var etrafımızda.
dumanın zararı ya da çevre kirliliğiyse mesele, kozmetik kokular zararsız ve ekolojikler mi ?
yürüyerek sigara içtik de yüzünüze mi üfledik ?
  • baobap  (22.02.14 00:37:27) 
"bence insanlar kendileri ne istiyorsa değil etraflarındaki insanlar ne istiyorsa ve onlar nasıl rahat ediyorlarsa onu yapsınlar, öyle yaşasınlar."

hayatımda böyle saçma bir sarcasm da ilk defa duyuyorum/görüyorum amına koyim.


yazıp yazıp sildim. en iyisi özet geçmek;
bencil insanlar siktir olsa gerçekten güzel bir yer haline gelecek dünya...

işbu giride anlayışlı insanlar tenzih edilmiştir.
  • papillon7  (22.02.14 00:39:51 ~ 00:41:50) 
haklısın, sigarayı bıraktım ama içerken durakta insanların yanında içmezdim, 5 metre yana çekilip içerdim, bunu yapmak zor bir şey değil. üzerine sinen koku da her marka sigarada aynı değil. bazısı leş gibi üzerine yapışıyor bazısı da farkedilmeyecek kadar az oluyor. o yüzden bırakamayan arkadaşlara muratti, winston gibi markalar öneririm. marlboro, parlament falan leş gibi siniyor üzerine.


  • r_u_h  (22.02.14 00:40:22) 
hee yolda yürürken suratına suratına geliyor ya nefret ediyorum.

bir de otobüse binecekken, herkes onu beklerken binmeden önce kapıda hızlıca bikaç nefes alanlara cok sinir oluyorum, dumanını içeri üflüyorlar bir de kokusunu da anlatamam leş.
  • Wilhelm  (22.02.14 02:17:38) 
24 saat egzoz dumanı soluyan insanların burada gelip de 'öff temiz hava alamıyoruz' diye ağlamasına gülüyorum şuan.

benim içtiğim sigara çoğu insanın pis ağzından güzel kokuyor.

her ne kadar kapalı alanlarda sigara içmenin çok aptalca bir şey olduğunu kabul etsem de, benim nerede ne zaman nasıl sigara içeceğime karışma hakkına hiç kimse sahip değil, rahatsız olduğunu düzgünce belirten insana saygı duyarım fakat böyle insanları kategorize ederek ukalalık yapan insanlara karşı kişisel bir nefret besliyorum.

ayrıca kibritte barut yoktur.
  • Mackinaw  (22.02.14 02:30:04 ~ 02:32:43) 
Allah Bülent Akarcalı'dan ve Tayyip'ten razı olsun.

Singapur'da yolda içmek de yasak bu arada. Yanlış bilmiyosam, cezası da 1000 dolar.
  • compadrito  (22.02.14 07:10:09) 
kesinlikle haklısın. rezil kokuyorlar.

işin garibi, aslında durakta içmeleri yasak halihazırda. bir tarafı ve üstü kapalı alanlarda sigara içemiyorlar. kapalı alan sayılıyor.
  • sen git ben geliyorum  (22.02.14 08:32:02) 
Berbat kokuyorlar evet. Çok rahatsız edici.


  • old possum  (22.02.14 08:44:34) 
Evet elbette iğrenç kokuyorlar. Bir de yeni içip söndürüp yanıma geldiğindeki koku rezalet ya.

Üst baş kokusunu geçtim, konuşmaya başladıklarında ilk gelen koku öf....

Edit: Duraklarda, kalabalık olarak beklemek zorunda olduğumuz yerde yakıp sığır gibi dikkatsizce üflüyorlar, o itin üflediği duman ağzımıza burnumuza girip üzerimize siniyor ya deli oluyorum. Mutlaka uyarıyorum, siktirip gidip ileride tüttürüyor sağ olsun.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (22.02.14 08:47:48 ~ 08:52:03) 
Valla ben de parfümle yıkanıp ondan sonra toplu taşıma araçlarına binenlere oracıkta çökmek istiyorum. Alerjik astımım var ve içtiğim sigaranın azdırmadığı atakları parfüm kokusu azdırıyor anasını satayım. Her otobüste de bir tane allahın cezası mutlaka denk geliyor. Ya yapış yapış şeker kokuyorlar ya buram buram baharat tütüyor üstlerinden. Sigarayı milyon kere tercih ederim. Günde 2-3 tane sigara içiyorum, kapalı ortamda içemem, kıyafetlerime sinmesine tahammülüm yok çünkü ama durağın kapalı alanında içmediğim, durak dışında, duraktan uzaklaşarak içtiğim halde gelip bıdı bıdı yapanı da bozarım arkadaş.

Gidin önce parfümle yıkanmamayı öğrenin/öğretin. Dünya bi sizin etrafınızda dönüyor anasını satayım. Sigara içenleri linç edelim, parfümle yıkananlar ortalıkta fink atsın. Onlara niye sesiniz çıkmıyor? Niye otobüste sigara içen biri yanınıza oturunca oflayıp pufluyorsunuz da, parfümle yıkanan biri gelince gıkınız çıkmıyor? Sigara içmenin adabı var da parfüm sürmenin adabı yok mu?

Boya, tiner, egzoz, duman içinde yaşayıp da, sigara deyince temiz hava diyorsunuz ya; cidden kendi kendinize zekanıza hakaret ediyorsunuz, farkında değilsiniz.
  • istinyede bekle  (22.02.14 09:16:42 ~ 09:19:20) 
tekrar düşündüm de, sigara içenlerin amına koymak lazım haklısınız.


  • mosakale  (26.02.14 00:10:44) 
alerjik astımı olup sigara içen birinin bizim zekamıza laf atması süpermiş yalnız.


  • sen git ben geliyorum  (26.02.14 10:38:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.