[]

pratik soyutlanma tarifleri

okul/iş ve sosyal çevremle ilgili herhangi bir şeyden haberdar olmamak, mümkünse değerlendirebileceğim fırsatları görmemek ve ben yokken neler kaçırdığıma ilişkin bilincimi minimuma indirmek istiyorum. aynı zamanda rastladığım arkadaşlarım beni daha az sorsun, hatta o kadar soyutlanayım ki akıllarına gelmeyeyim böylece çağırdıklarında onlarla olamayacağım zamanlar da azalsın istiyorum. yani bir süre insanlarla ve dış dünyayla ilişkimi dondurmak istiyorum. okula filan gitmem gerektiğinde kimseye yakalanmadan ve hayatımın nasıl gittiği sorusuna cevap vermeme gerek kalmadan hoop eve kaçayım istiyorum. bunları sağlamak için ne yapmalıyım?

benim aklıma gelen sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarımı kapatmak oldu. hem güncelleme, online durumu filan göremeyeceklerinden akla daha az gelirim. sizin aklınıza başka şeyler geliyor mu?


 
soğuk davran arayıp sormazlar zaten


  • gorki  (21.02.14 23:39:43) 
aramın bozulmasını istemiyorum ki, sevmediğim insanlar değil. ama bi süre herkesten uzak kalmak istiyorum. onlar görüşmek filan istediğinde de zorlaşıyo bu.


  • olivia ofrenda  (21.02.14 23:41:25 ~ 23:41:56) 
Aranin bozulmasini istemedigin insanlara "bi sure yalniz kalmak istiyorum" tadinda bi aciklama yap. Artik ne anlarlar, neye yorarlar bilmem. Diger insanlarla da deyim yerindeyse selami sabahi kes. İnsanlarla iletisimi kesmek gayet kolay. Zor olan o bagi kurabilmek.


  • damdanakan  (21.02.14 23:46:12) 
bu ara bazi ailesel durumlar var bana pek bulasmayin tarzi bir aciklama yapip sonra biraz soguk davranirsan anlayis gosterir heralde herkes.


  • yonge and bloor  (21.02.14 23:46:40) 
yeni bir hat al, iş yerine o numarayı ver, diğerini kapat. kimse arasa da ulaşamaz.


  • m hzen  (22.02.14 00:38:58) 
dalıp dalıp git, sordukları şeye inanmayacakları cevaplar ver. ilgi azalacak. %100 çalışıyor.


  • armagan  (22.02.14 00:53:12) 
Derse gec gidin, en kolay oturabileceginiz yere oturun. Dersin bitmesine 1-2 dakika kala cikin salondan. Suratsiz olmazsaniz, hafif bir gulumseme selamla ayrilirsaniz, insanlar sonradan mesajla arayarak vs rahatsiz etmezler.
Elinizde bir kitapla gezin, su aralar fazla okuyorum rahatsiz edilmek istemiyorum izlenimi verir. Hatta cantanizi da kitapla doldurun.
Daha sade giyinin, suratsiz olmayiama yuzunuzde guller acmasin yururken, bir sey satin alirken ya da bir arkadasinizla kahve icerken,
Kucuk, sessiz adimlarla yuruyun.
Taki takmayi vs seviyorsaniz da azaltin. Giyim tarzinizi az biraz degistirmek bile daha dingin ve kendi basina bir hayat yasamak istediginiz izlenimini verir.
Onlara firsat vermeden siz arayn sorun bir sure arkadaslarinizi, boylelikle iletism sikliginizi siz belirlemis olursunuz.
Kulaklikla gezin, muzik dinlemiyorsaniz da podcast felan dinleyin, boylece vaktinizi daha akilli kullanmayi tercih ettiginiz mesajini alir insanlar.

Bunun gibi seyler iste
  • dnznc  (22.02.14 01:08:26) 
ilk önce o 'akıllı telefon'u bi indir, bi tane nokia edin kendine, hattını değiştir sadece iletişimde kalmak istediğin insanlara numaranı ver.

facebook,twitter vb., benim 'retarder' deyü adlandırdığım bu sosyal gudi gudileri sil, yok et.

güzelinden bir tane sony mp3 çalar edin, ama o yeni nesil dandik olanlardan değil, nasıl yaparsın bilemiyorum, evin kapısından çıktığın andan itibaren hiç çıkarma kulaklıkları.

eğer etrafında tabiri caizse laçka, salça insanlar varsa bir adet rottweiler veyahut benzeri bir yakın koruma köpeği edin, evine gelip giden herkesi o an çözmüş olursun, hem de çok sağlam bir dost edinmiş olursun kendine, çoğu insandan daha iyi sosyalleşme ihtiyacını giderebiliyor köpekler, hatta bence çoğu insandan daha faydalı ve zekiler orası ayrı.

bunları uyguladıktan sonra her şeyin rayına oturması için biraz zaman tanı, bir süre sonra tekrar özgürlüğü hissedeceksin.

başarılar.
  • Mackinaw  (22.02.14 02:24:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.