[]

bu sahneler hangi filmden

bu sahneler hangi filmden

bu sahnelerin olduğu filmin adı ne ve arka fondaki müziği biliyorsanız dinleyeceğim bir site var mı?

www.youtube.com

 
Baskın,

Atıf Yılmaz'ın yönettiği 1977 yapımı Türk filmidir.
  • ben smyrna  (21.02.14 23:36:40) 
Baskın, Atıf Yılmaz'ın yönettiği 1977 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Türker İnanoğlu, Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın beraber yazdığı filmin başrollerinde Cüneyt Arkın ve Necla Nazır oynamaktadır. Filmin yapımcılığını ise Türker İnanoğlu üstlenmiştir. Poyraz Murat (Cüneyt Arkın) kumarhane işleten bir kabadayıdır. Hamile eşi Nilgün'e (Necla Nazır) bu işleri bırakmak için söz vermiştir. Komiser Şahin'in (Ekrem Bora) peşinde olmasına karşın Murat her seferinde delil yetersizliğinden serbest kalır. Bir gece polisin baskınında Murat Şahin'i yaralar. Yakalanır ve yargılanır. Ama suçu başkası üzerine alınca Murat yeniden serbest bırakılır. Şahin'in peşini bırakmadığı Murat her tuzaktan kurtulur. Evi gözaltına alınır. Saklandığı yerden Nilgün'e haber gönderir. Onu gizlice kaçıracak ve işini bırakıp huzurlu bir yaşam sürdürecektir. Murat'ın adamı Nilgün'ü alıp buluşma yerine gelirken takipteki Şahin'i atlatmaları gerekir. Nilgün'ün doğum sancısı tutar. Doğum için bir köye sığınırlar. Polis ise evin etrafını sarmıştır. Oğulları olmuş, ama Nilgün ölmüştür. Murat bebeği Şahin'e verir ve tutuklanır. Şahin ve eşi çocuğa öz evlatları gibi bakar, büyütürler. Sekiz yıl sonra hapisten çıkan Murat, Şahin'den çocuğunu ister. Şahin ve eşi çok sevdikleri çocuktan ayrılmak istemez. Oğlunun huzurlu bir ortamda büyüdüğünü gören Murat isteğinden vazgeçer. Şahin'in düşmanları çocuğu kaçırdığında Murat gidip adamları bulur. Şahin ise çocuğu bırakmaları için haydutlarla pazarlığa girer. Adamlar kaçmak için uçak isterler. Murat onlardan gizlice uçağa biner ve oğlunu kurtarır.


  • godsparticle  (21.02.14 23:36:45) 
altına her bşii yazmışlar. fondaki müziği bulamazın bence.


  • ben smyrna  (21.02.14 23:37:05) 
arka fondaki müzigi bulmak imkansiza yakin muhtemelen film icin calinmis ancak benzer tarzda müzikleri bulmani kolay. bunun icin 70s cheesy pron music yazip aratabilir (ciddiyim :D) ya da benzer film/oyun müziklerine bakabilirsiniz. bu sarki bana 7 yil önce oynamis oldugum bir oyunun müzigini hatirlatti ki kendisi starsky and hutch olur. simdi dinledim de cok cok daha düzenleme var. slappingin dibine vurmus. ama bu kesit bana bunu hatirlatti.

www.youtube.com

playlistte genel olarak gezinip digerlerine de bakabilirsiniz. aynisini bulmaniza pek ihtimal vermiyorum.
  • wiillii  (22.02.14 01:42:00 ~ 01:43:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.