[]

KPSS'ye Evde Hazırlanmak???

Selamlar,

Askerden yeni geldim ve öğretmenlik için KPSS'ye girmek istiyorum. 2 hafta oldu askerden geleli ve 2 haftadır gitmediğim dershane kalmadı.. Hepsinde ya gruplar dolmuş, ya şubat grubu açmamışlar ya da açmışlar ama çok saçma saatlere ders koymuşlar gitmem mümkün değil..

Oturup evde çalışsam sizce başarılı olabilir miyim? Elimde eğitim bilimleri ve genel kültür genel yetenek için konu anlatımı ve soru bankası setleri mevcut. Internetten bulacağım video derslerle programlı bir şekilde çalışsam olur gibi geliyor.

Sizce bir ütopyanın peşinden mi koşuyorum? Yoksa istesem olacak bir şey mi?

 
Bi arkadaşim da yeni basliyor. Gecenizi gundunuze katin biraz. Duzenli calisin yaparsiniz. Bir cok video mevcut onlari izleyin dersaneyle ayni sey.


  • herseyi birakip gitmek istiyorum  (21.02.14 22:28:38) 
olur olur merak etmeyin. savsaklamadan çalışırsanız daha baya zaman var.


  • hayir bu koyden olsam nolcak  (21.02.14 22:32:32) 
benim arkadaşım da yeni başladı. ütopik değil çünkü sıfırdan değil belli bir bilgi birikiminin üzerine çalışıyorsun. sadece gerekli olan şu anki motivasyonunun düşmemesi. motivasyonu daima en üst düzeyde tutup konuları günlere dağıtıp planla çalışırsan olur. hatta dersanelerle konuşup sadece sınava girme konusunda anlaş dersanede sadece sınavlara katıl.


  • uzunuzunilgi  (21.02.14 22:33:47) 
Berabereyiz. :)) Kursun pek de bi katkisi yok. Kursla beraber gidersen zaten yetisemezsin. Ben ilerlemistim smdi kurstaki hocalar oyle rahat anlatiyor ki, iyi ki diyorum tek calismisim. Tekrar oluyor su an kurs benim icin. Kesinlikle yapilir. Ben de egitim bilimlerine baslamadim daha. :/ Martta baslicam.

Utopya degil.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (21.02.14 22:34:05) 
arkadaşım sadece kütüphanede çalışarak kazandı.günde 10 saat çalışıyordu


  • rakicandir  (21.02.14 22:41:22) 
yaparsın zor değil. yeterki sistemini oturt. gerçi bölümün ne ona da bağlı biraz.


  • sanal cicek  (21.02.14 22:42:51) 
Branşım İngilizce..


  • hayattan sikilan adam  (21.02.14 22:45:14) 
Olur.
Kafanin karisnasina izin vermez, programina "ama"siz uyarsan olur.

##kafa nasil karisir; ulan ben ne yapiyorum bilmem kimler simdi ne yapiyor
Baslarim ben boyle ise ilerlemiyorum hic
Is gorusmesine cagirdilar gitsem mi
?...
  • cecilia  (21.02.14 22:46:48 ~ 22:57:21) 
Benim ev arkadaşım şimdi memleketinde dershaneye uzak olduğu için ve maddi imkanları fazla olmadığı için çalışıyor.günde rahat 9-10saat bu şekilde çalışıyor.
Arkadaşım sadece dershanede Türkiye geneli seviye tespit sınavlarına katılıyor.

  • murtiii  (22.02.14 13:18:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.