[]

spor yapmadan kilo verme

Var mı böyle bir şey ? Yani sunu yaparsanız kilo verebilirsiniz ?




 
Yemek yemezsen verebilirsin ancak her yerin sarkar.


  • su ustunde yasayan balik  (21.02.14 15:52:55) 
ya uzun sürer, ya sağlığınız bozulur, ya da verdiğiniz kiloları tez vakitte geri alırsınız.


  • 386 dx  (21.02.14 15:55:39) 
ya uzun sürer, ya sağlığınız bozulur ama kesinlikle sarkarsınız. cilt tipinize göre çatlayabilirsiniz de.
spor sayılmayacaksa , pilates veya yürüyüş öneririm.

  • jimjim  (21.02.14 16:05:21) 
insan düşüncesinde yaptığı antreman hareket yada eylemlerin % 10 unu gerçekmiş gibi kabul eder, hayal gücünüzle kucaklaşma vakti


  • busuta  (21.02.14 16:11:54) 
Spor; illa vücut calısması değildir kardeş. Bunu günde belli saatler yürüyerek, 3 şeytan'dan :) şeker, tuz ve yağ'lı gıdalardan kendini uzak tutarak da yapabilirsin burada önemli olarak hareket.. Bolca enerji harcama ve günlük gıda ihtiyaçlarını da bu 3 maddeden uzak olan gıdalarla yapman. Emin ol bunu başaran sürüsü ile arkadaşım var.


  • vuvuzela seven adam  (21.02.14 16:12:10) 
1- spor yapmadan kilo verilir, sadece uzun sürer.
2- yemek yemeden kilo verilmez, iğrenç birşey olursunuz, hızlı bir şekilde de geri alırsınız.
3- abur cubur, ekmek, şeker, un, tuz bunları kesin; salata ve protein ağırlıklı beslenin.
4- spor yapmak o kadar zor birşey değil, hiç birşey yapamıyorsanız en azından günde yarım saat 45 dakika tempolu yürüyün.
  • mate soul  (21.02.14 16:14:22) 
spor yapamayacak olan balina versede geri alır.


  • zlatanibrahimovic11  (21.02.14 16:23:32) 
Igneli dedikleri akupunktur ama o kisiden kisiye degisiyor mesela bende ise yaramamisti hic. Ayrica ilk baslarda ben de senin gibi iy ya kim spor yapcak simdi diyordum yemeden kisarak 10 kilo civari verdim daha sonra once yurumeye basladim sonra bu yuruyusler kosmaya donustu zamanla bagimlilik gibi oldu. Kosu bittikten sonra mutluluktan gulumsemeler mi dersin aynaya bakip ozguven patlamasi yasamak mi hangi birini desem bilemedim. Sadece sana en uygun sporu sec ve pes etmeden devam et. Emin ol sonunda iyi ki baslamisim diyeceksin.


  • duzsac  (21.02.14 20:52:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.