[]

300 lira yı 2 hafta da 500 lira nasıl yaparız

Her şey olabilir
S.b



 
valla böyle diyince aklıma ilk olarak iddaa geldi.
galatasaray beşiktaş tek maç.
özel etkinlik penaltı olur. oran 2,10

200*2,10=420 tl +100 tl = 520 tl
  • hayur  (21.02.14 10:12:44 ~ 10.03.14 12:47:05) 
ya bu tarz soru ne çok gelmeye başladı.

peki, bir yöntem anlatıyorum.
8 martta pek çok kozmetik mağazası kampanya, indirim vs. yapar, yapacak.
300 lira ile örneğin %40 indirimli ürün alıp, online satış mağazalarında orijinal fiyatına göre %20 indirimli şekilde satışa koyabilirsiniz. böylece matematiğim şu an beni yanıltmıyorsa 300ü 400 yapmış olursunuz. oranlar değiştiğinde kazancınız da değişir tabii..

tek bir detay var: hangi markaların türkiye genelinde popülerliğine rağmen her il/ilçede kolaylıkla erişilebilir olmadığını bilmeniz gerekiyor ki aldıklarınız elinizde patlamasın.
  • icemint  (21.02.14 10:19:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.