[]

60 derece

60 derecede yıkanıyor benim hatam yüzünden çamaşırlar, kot pantolon, gömlek falan da var içinde bi şey olur mu fişi çekeyim mi?




 
Renkler karisabilir, kiyafetler cekebilir. 60 cok fazla degil mi ya? Fisi cekmek de makinaya zarar verir, kapatma tusu benzeri bisey yok mu varsa oyle yapin, veya durdurup isiyi dusurebiliyorsaniz oyle yapin derim ben.


  • mukrime  (21.02.14 09:45:30) 
eğer gömlekler açık renkli, kotlar koyu lacivert/siyahsa, kotların rengi gömleklere geçebilir.

çamaşırların arasında yünlü yoksa çekme olmaz.

makineyi kapat içine sinmezse. sonra sıkma ayarına getirip içindeki suyu tahliye et, kapağını öyle aç (bizim eski makinede güvenlik kilidi yoktu, çat diye kapağı açınca banyoyu su basmıştı).
  • in pyjamas  (21.02.14 09:46:26) 
tuşlarının üzerinde spiral gibi bir sembol olan sıkma tuşu/ayarı oluyor genelde.

kapatma da başlatmak için bastığınız yer olabilir büyük ihtimalle ya da üzerinde uzaktan kumandaların power tuşu işaretinden olan ayrı bir tuş vardır mutlaka.

markası ne makinenin?
  • in pyjamas  (21.02.14 09:54:28) 
Ben 60 derecede yıkıyorum zaten, içindeki çamaşırın kumaşına göre değişir ama çok hassas kumaşlı çamaşırlar yoksa 60 iyi bence.


  • crime girl  (21.02.14 09:56:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.