[]

Doktorada 2 yılda bitmeyen dersler?

Merhaba duyuru,

Geçen dönem kural değişmiş, artık seminer dersi tek dönem açılacakmış. Benim 4. dönemim, bu kural değişikliği hiçbir yerde duyurulmadığından ve danışmanım da kuralı bildiği halde beni uyarmadığından son döneme bırakmıştım. Şimdi ders açılmıyor diyorlar.

2 yılda derslerin ve seminerin bitmesi gerekiyormuş ve 5. yarıyılda yeterliğe girmek gerekiyormuş. Ama atılma da kalktı. Ben ne yapacağım bu durumda?

 
atılma kalktı olayı şöyle; programdan atılmıyorsun ama intibaka kalmak mı ne diyorlar, başa dönüp tüm veya bazı dersleri tekrar alman gerekiyor. yani bir nevi atılıp otomatik olarak yeniden kabul edilmek gibi.
bu dediğim master için geçerli ama doktora için de aynıdır bence, yine de bilmiyorum.

  • mezzosprite  (21.02.14 09:13:51) 
üniversiteden üniversiteye değişir bu durum. siz en iyisi enstitü müdürünün veya enstitü sekreterinin yanına gidip ondan detaylı bilgi alın.

bi de bazı üniversitelerin yönetmelikleri bazı dersleri dışardan almanac onay verebiliyor. onu sor. ama bu dersi dışardan alabilir miyim diye sormayın çünkü direct hayır diyeceklerdir. onun yerine bu dersi dışardan almama mani olan yönetmelik maddesi hangisi çğrenebilir miyim diye sorun. önüne bir madde çıkaramazlarsa gidip o dersi başka bir üniv.den alabilirsin ama çok çabuk olman lazım çünkü çoğu üniv. kayıtlar bu haftalarda (belki dde bugün) bitiyor.
  • yemrem  (21.02.14 09:45:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.