[]

ukraynadaki olaylar, sag sektor vs

simdi ukraynadaki bu olaylar once ab yanlisi gruplar tarafindan baslamisti, insanlar ab`ne girelim diyordu. simdiki durum hakkinda bilgi verebilecek olan var mi? kimilerine gore yonetimdeki bozulmaya karsi bi durum ve insanlar ozgurlukleri icin (gezi gibi) katiliyor bu eylemlere, kimilerine gore fasist guclerin eylemleri bunlar. sag sektor bu protestocu grubun icinde tam olarak nasil bi konuma sahip? farkli farkli goruslerden kaynaklar da verebilirsiniz sevinirim.




 
  • adrenokortikotropik  (20.02.14 20:46:48) 
Farklı kaynak: Odessa'da kartlaştığım ve mailleştiğim bir kız var. Sosyal siyasal görüşlerini falan bilmem, konuşmamıştık hiç. Daha önce işte Ukrayna olayları için üzüldüğümü, orada olanları anladığımızı (Gezi vs) falan söylemiştim, dikkat edin vs dedim, o da biz uzağız gerçi Kiev'e, burası sakin ama evet çok kötü bakalım ne olacak demişti.
Dün olayların ciddileşmesi üzerine mail attım dedim çok üzücü haberler, umarım sen ve ailen iyisindir diye. O da şöyle dedi "Many people on maydan get money, they don't fight for any idea. That is the problem. Somebody wants this revolution to continue. The city center is ruined! Then the government will say to us that it takes a great amount of money to reconstruct Kyiv. And they will put this money taken from paying taxes into their pockets!"

  • whoosie  (20.02.14 21:30:48 ~ 21:31:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.