[]

bölümde arkadaşım yok

İyi geceler arkadaşlar. Karşınızda asosyal bir insan var. Şimdi bu hafta okul başladı ve bugün laboratuvar dersimiz var. Bu derste kendimize bir partner bulmamız gerekecek. Dönem boyunca derste beraber hareket edeceğiz. Ama şöyle bir sıkıntı var ki benim hiç arkadaşım yok o dersi alan. 51 kişi alıyormuş dersi. Herkesin arkadaşı vardır büyük ihtimal. Sürekli konuşuyorlar zaten. Bir benim yok. Korkmaya başladım 50 kişi partneri bulacak en sonunda ben yalnız kalacağım diye.

Kaç aydır şu bölümü okuyorum sadece 1 arkadaşım oldu, o da bu dersi ilk dönem aldı.

Ne yapacağım ben, düşününce içinde çıkamıyorum pek...

 
tek kalırsanız da sizi bir gruba sokarlar muhakkak, herkes iş bölüşürken sizin tek başına yapmanız söz konusu olamaz zannımca, adaletsız olur. ondan dolayı minimum bır grup ılla kı 3 kısı olacaktır.

sakin.
düşünecek bir şey yok bunda.
  • elmali kurabiye  (20.02.14 01:05:20) 
ulan insan kimseyle 2 muhabbet de mi etmez :) bence de 3 lü yaparlar en kötü


  • high hopes of the sozluk  (20.02.14 01:06:55) 
kızsan arkandan çok acayip goygoylar dönüyodur, gerçi erkeksen de dönüyodur ama kızsan elbet bi erkek gelir yanına, bi hareket olur, yok erkeksen bence kıtalar ayrılmadan "ne gaynatıyonuz gençler" diye dal muhabbete.


  • hayt deli oglan  (20.02.14 01:19:53) 
sakin. arkadaşın yok ama iletişim kurduğun, selamlaştığın, "gel eş olalım, ben kimseyi tanımıyom olm" diyebileceğin birisi de mi yok? hadi olmasın, ortada kalırsan elbet bir çözüm üretilecektir. 51 kişi varsa birisi muhakkak dışarda kalacak, yani tek kalan sen olsan da sıkma canını. hoca çıkıp "bakın 25 çift oluşturduk, herkes eşleşti ama bu yapayalnız gerizekalı aptal aguilas negras yalnız kaldı, bu arkadaşsız beyinsiz asosyali bu laboratuvardan siktir edelim" deyip havaifişek patlatmayacak sonuçta.

bölümde kimseyi tanımamak çok garip bir şey değil. utanılacak & absürt bir şey de değil. her bölümde yok mu öyle gizemli tipler? sürekli gelip giderler ama kimse tanımaz, onlar da kimseyi tanımaz. takma, n'olcak?

elbet bulunur eş. halledilir o. olur o ya olur.
  • der meister  (20.02.14 01:26:40) 
@der meister Güldüm.

Ya bir yere 3. kişi olarak girmek de sıkıntılı bir durum. Ne bileyim fazladan insan... Çok istediğim bir durum değil.

Ben başkasından beklerim "kardeş benim eşim yok ya, senin de yoksa beraber yapalım şu işi" demelerini. Sorun bu galiba..
  • aguilas negras  (20.02.14 01:31:04) 
benim okul bitti mesaj atanim yok. o derece. bosver.


  • bohr atom modeli  (20.02.14 01:34:01) 
yok canım, neden sıkıntılı olsun ki? insanlar böyle tanışıyor, kaynaşıyor, iş yapıyor. başta tabii ki "fazlalık"mış gibi hissedersin, rahat olmazsın. zamanla çözülür o.

birilerine eş olmayı teklif et. kendine yakın bulduğun birilerini kestir gözüne. "yok, beceremem, illaki karşıdan isterim" dersen, bekle. senin gibi birisi vardır belki. ya da bazen insanlar arkadaşlarıyla birlikte olmak istemiyorlar. ne bileyim 2 samimi arkadaşı vardır, ikisi de kırılmasın diye başkasıyla birlikte olmak istiyordur mesela? ortama uzak olduğun için, kalan 50 kişinin birbirini yakından tanıyıp çok sevdiğini düşünüyor gibisin sanki :)
  • der meister  (20.02.14 01:36:00) 
@der meister Aynen onun gibi bir şey :) Hepsinin var ya selamlaştığı, öpüştüğü koklaştığı insanlar. Bir bende yok.

İlla ki vardır bölümde yalnız birisi diye düşünüyorum. Çünkü bazı insanlar hazırlığı ocakta geçiyor, bölüme yeni başlamış birisi vardır.
  • aguilas negras  (20.02.14 01:39:46) 
facebook, mail grubu falan yok mu? bana partner lazım yaz.


  • madeleine elster  (20.02.14 01:41:41) 
facebook grubuna kabul etmediler hala, 1 aydır bekliyorum. Anlamadım neden kabul etmediler.


  • aguilas negras  (20.02.14 01:43:00) 
Uzun vadeli bir tavsiyede bulunmak gerekirse eğer okuduğun bölüm müsaitse kesinlikle AR-GE'ye yönel. Üniversitede arkadaşı olmayan birinin özel sektörde tutunması mümkün değil. AR-GE'de kafan rahat olur işini yaptığın sürece karışanın edenin olmaz. Ayrıca lab'da 3'lü grupta olmak velinimettir, bunu da unutma.


  • santosu san  (20.02.14 01:45:07) 
ya illaki bir asosyal daha vardir o sinifta, ona ilk adimi sen at. ikiniz de ayni stresi yasiyosunuzdur zaten.


  • beriberi  (20.02.14 09:32:23) 
ben de ayni durumdayim proje odevi var 3 lu gruplar a ayrilacagiz yakin gordugum 3 arkadasim bana sormadan kendileri grup olusturmuslar onun disinda bikac kisiye de sordum ama gruplari var. 2 grup 2 ser kisilik 1 kisilik bos yer var ama adamlari tanimiyorum bile napacam ama o uc arkadasa karsi artik tavrim daha farkli olacak 2 ser kisi seklinde 2 gruba ayrilabilirdik degil mi!


  • qazwsx  (28.02.14 15:42:01 ~ 15:44:56) 
fakülte önünde sigara içen gruplar elbet vardır. yardır aralarına, "beyler lab işini naptınız ya buldu mu herkes eş" falan de. sanırım birinci sınıfsınız zaten, bişeycik olmaz.

sen de sigara içiyorsan önce ateş iste, sonra paketi tut içen var mı diye, en son soruyu sor.
  • john lee hooker  (28.02.14 15:50:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.