(3)
Apartmana seçim pankartı için ücret ne olmalı yaklaşık?
Merhabalarİstanbul'da E-5'in hemen yanındaki apartmanımıza ilçenin bir başkan adayı pankart astırmak istiyor. Muhtemelen seçimlere kadar. Ben (oy vereceğim partiden olsun olmasın) istemedim açıkçası. Ama apartmanın biraz kira borcu var belediyeye.Tam olarak E-5'in yanında, her iki taraftan da gelenl
Merhabalar
İstanbul'da E-5'in hemen yanındaki apartmanımıza ilçenin bir başkan adayı pankart astırmak istiyor. Muhtemelen seçimlere kadar. Ben (oy vereceğim partiden olsun olmasın) istemedim açıkçası. Ama apartmanın biraz kira borcu var belediyeye.
Tam olarak E-5'in yanında, her iki taraftan da gelenler görebilecek şekilde, tam apartman boyutunda bir afişin günlük/aylık ücreti ne olur? Nasıl bir fiyat biçilebilir bu reklama?
0
winston insani (
19.02.14)
seçime kadar 100 bin tl
0
mandalina kokusu
(
19.02.14)