baştan uyarayım burada milliyetçilik ya da tartışma olsun istemiyorum.ev arkadaşım son aylarda kirada aksaklıklar yaratmaya başlayınca aynı iş yerinden ama hiç tanımadığım bir arkadaşa evimi açtım, acil ev lazım dedi gel dedim mağdur olma bizde kal bir süre kafana yatarsa anlaşırsak üçüncü olarak ye
baştan uyarayım burada milliyetçilik ya da tartışma olsun istemiyorum.
ev arkadaşım son aylarda kirada aksaklıklar yaratmaya başlayınca aynı iş yerinden ama hiç tanımadığım bir arkadaşa evimi açtım, acil ev lazım dedi gel dedim mağdur olma bizde kal bir süre kafana yatarsa anlaşırsak üçüncü olarak yerleşirsin. iyi güzel yerleşti fakat bu arkadaşım kürt, bunu baştan da biliyordum benim için problem değil böyle şeylere takılmam. (bkz:
benim kürt arkadaşlarım da var) ama ulan arkadaş sabah tıraş olmaya kalkıyorum bi bakıyorum karşımda sakallı makallı bi tanımadığım bi adam. ertesi gün sabah kalkıyorum banyodan atletli falan başka bir adam çıkıyor. dün sabah da yine tıraş olurken biri çat diye banyonun kapısını açtı, aynadan gördüm bi herif geri kapattı gitti. bu ne lan. akşam eve geliyor yanında 3-4 tane tanımadığım adam, kürtçe bağıra bağıra konuşmalar. üç günde evimi tanıyamaz oldum zaten salona ayrı bi ülke kurdular. üç günde evin kokusu değişti aq.
ben bu durumdan aşırı rahatsız oldum bir haftada, yeri geldiğinde kız arkadaşım arkadaşlarım geliyordu bazen artık onları da çağıramaz oldum. öbür ikinci ev arkadaşı da çok rahatsız belli ama kirayı falan aksatınca bana bir şey diyemiyor ama gözgöze gelince sikmeseler bari diyecek gibi bakıyor.
şimdi bu arkadaşa rahatsız olduk çık diyemem daha bir hafta olmuş. bana bir yardım edin ya. az önce kiralık ev ilanlarına baktım resmen kurulu düzenimi bırakıp kaçacam diye düşününce iyice moralim bozuldu. artık misafir getirme desem tartışma çıkacak diye susuyorum, ama yetti ya. ne diyim ben napayım, annem geliyor evi boşaltın desem ikisine de? sabah evden çıkarken bir gözüm evde kalıyor evde odamda birsürü değerli eşya var, kapıda araba var. kendi evimde işe giderken odamın kapısını kilitliyorum ya.
çocuğu kırmak mağdur etmek üzmek de istemiyorum ama ben mağdur oluyorum böyle bana bi yardım edin nasıl konuşayım ne yapayım allaşkına.