[]

Norvec te karda montsuz kalan çocuga nasıl davrandılar

Türkiyede olasaydı sizce nasıl davranırlar dı
www.mynet.com



 
biz de yardim ederdik lan. eminim norvec de de montunu vermeyen cikmistir bizde de cikar. ama bizde cocugu alip duzgun yere goturup yemek yediren sonra nereye gitmesi gerekiyorsa goturen ustune gidip lc waikikiden bi mont alan da cikar :) norvec de cikar mi bilmiyorum valla cikadabilir cikmayadabilir


  • babamasoliimbananickaldirsin  (19.02.14 20:28:59 ~ 20:30:32) 
deneyin nerede ve saat kaçta yapıldığına bağlı olarak değişir ama montunu veren de çıkar, kandırıp tecavüz etmeye çalışsan da çıkar, ben mi doğurdum anası babası baksın diyen de çıkar hangisi çok olur dersen aklım başkasını kalbim başkasını söylüyor... ama hangisi ne söylüyor onu sizin tahminize bırakıyorum.


  • kuzey li  (19.02.14 20:33:54) 
Ateist norveçlilerden bunu beklemezdim. Arap müslümanlar daha iyisini yapardı


  • denizaya  (19.02.14 20:36:33) 
bizde o çocuklar çingene çocuğu oluyor ve onlara bişey olmuyor


  • namus ninjası  (19.02.14 20:39:50) 
Bizde de gayet yapan olurdu. Bu tarz yardımlar ülkeden ülkeye değişmez. Münferit tepkilere bağlı çünkü.
Biz de olaya @denizaya gibi yaklaşan tipler de olması daha üzücü maalesef.

  • ne nicki be  (19.02.14 20:53:30) 
Aynısı olurdu. Öyle fonda sigur rosluk, sevgi kelebeği bi durum da görmedim ben. Fazla ceket filan varsa verirdi işte biri.


  • el desaparecido  (19.02.14 20:54:54 ~ 21:06:08) 
ohoo bizde montu verdikten sonra bi de zorla çorbacıya götürürlerdi ("içi ısınsın"). türkiye istanbuldan ibaret değil


  • buhebu  (19.02.14 20:56:03 ~ 20:57:37) 
Yapardik diyenler sacmalamasin la bi gidin. Cingeneler, dilenciler, suriyeliler bu sekilde kendilerini acindirarak deli para kazaniyorlar. Dilencinin gunluk geliri 250tl den basliyor.

Bu dilencilerin potansiyel musterileri aralarinda olanlar yine bir seyler veriridi, ama kayitsiz kalan da cok olurdu.
  • gadanallah  (19.02.14 22:31:50) 
dilencinin cebinden binlerce lira çıkan bir ülke olduğumuz için sokakta böyle şeylere duyarsızlaştım görmemezlikten geliyorum çoğu kişi gibi.


  • MBrain  (19.02.14 22:54:06) 
dun buna benzer bir arastirma okudum. eger bu deneyi meydan gibi kalabalik bir yerde ya da islek bir caddede yapsalardi durum farkli olabilirdi.

yardima ihtiyaci olan birini ne kadar fazla sayida insan goruyorsa yardim eden insan sayisi o kadar azaliyor.

yani turkiye ya da norvec olup olmamasi fark etmez. burada da bir iki kisinin bekledigi bir otobus duraginda yine benzer bir sonuc cikardi diye dusunuyorum.
  • goldentitan  (19.02.14 23:31:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.