[]

Arkadaslarla toplanıp bi cafede dogum günü maksatıyla oturmak..

Haftasonu için c.ertesi veya pazar günü arkadaşlarla toplanıp bi cafeye gidelim diyoruz kız kıza ama 10 kişi oluruz çoğunlukta içki içmez ben de doğum günü kişisiyim. pasta kesilmez heralde yanı arkadaslarım yapar mı öyle jest bilmiyorum ama nerde olabilir.
Pasta kessek bile abartı fiyatlar olmayan müzikte olabilir. Alkol da olmayan bi mekan??

Yaşlar 20lerde
İstanbulda..

 
cafe krepen

mekanda aynı anda 4-5 doğumgünü kutlanıyor zaten haftasonları
alkol servisi var ama istemeyene zorla içirmiyorlar, orada alkolsüz doğumgünü kutlamasına gitmişliğim var
  • patricia kitten  (19.02.14 19:12:43) 
cihangir'de social var, alman hastanesini bayağı bir geçiyorsun, firuzağa'ya doğru garanti bankası var yolun sağında, onun yanı -otto'nun yakınında- , daha iki gün önce kutladık arkadaşın doğumgününü, nezih bir yer, alkol var tabi ama isteyen içer tabi, alkolsüzden kastın "içen tipler gelip de salça olmasın." düşüncesi ise, zaten taksim benzeri bir yerde alkolsüz mekan bulmak zor, bulsanız da orada da bir dolu salça olacak tipe denk gelebilirsin. metroda gündüz vakti ayık kafalı adam/kadın bile salça olabiliyorken. kafadan kontak insan çok yani.

ayrıca mihrimah sultan var kumbaracı yokuşundaydı sanırım, orası da güzeldir, gene içki var tabi ama aynı durum, isteyen içer.

fiyatlar dersen, mihrimah biraz daha ucuz kalabilir belki social ve krepen'e göre de ben krepen'i mekan olarak güzel bulsam da, pek sevmem -fiyatlar ve biraz da garsonların tavrı yüzünden sanırım-

başkaaa.. eskiden galatasaray'ın karşısındaki binada monami vardı, biz de lisanstayken falan giderdik, işte orada içki yoktu, nargile vardı sadece. orası olabilir. uçan ev'in iki şubesi olacak, ikisi de güzeldir -imam adnan sokakta olanı sanırım daha güzeldir, eski olan orası sanırım- orada da içki var ama insanlar genelde içmezler, yani ben pek görmedim en azından gittiğim vakitlerde. zamanında orada da doğumgünü yapmışlığımız var, gerçi kapanmış da olabilir bilemedim şimdi. doğumgünü için en üst katlarını ayırıyorlardı, çok da güzeldi yerde minderler felan.. gittiğim vakitler uçan ev bayağı bir ucuzdu.

bir de çiço vardır dorock'ın sokağında, gene hala duruyor mu bilmiyorum, orada da içki var gerçi ama güzel bir yerdir, millet salça olmaz. fiyatları da iyiydi diye hatırlıyorum.

istanbul'da maltepe yakınlarındaysanız leylandi var maltepe'de, orada da içki yok, nargile var sadece. onun dışında anadolu yakasında fazla yer bilmiyorum.

sarıyer taraflarında göze var, orası da güzeldir.

aslında en mantıklısı, hani içki de istemiyorsanız, mado ya da özsüt tarzı bir yere gitmeniz. taksim'de barcelona ya da dilek de olur mesela size, aslında en iyisi bu ikisinden birine gidin, ne de olsa buralarda pastane+cafe, içki falan da yok.

edit: ha bu arada sanat ya da balkon da olur ama, buralarda içki içilir şimdi. gene de nezih yerler oldukları için, rahatça kızkıza doğumgünü kutlaması yapabilirsiniz, hem sanat bayağı bir bütün binadır neredeyse, rahat rahat 10 kız oturabilirsiniz yani kimse de salça olmaz, istediğiniz gibi gülüp eğlenirsiniz de. canlı müzik de oluyordu sanırım. balkon dar ve küçüktür ama orada da doğumgünü kutlamışlığımız var, kimse rahatsız etmez ya da olmaz.
  • pasp  (19.02.14 20:06:25 ~ 20:10:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.