[]

kanaltürk ne zaman fetullah'ın eline geçti ?

?




 
mağaradan ne zaman çıktın? (bkz: alo fatih)


  • alideemir1  (19.02.14 16:29:23) 
alo fatih'le kanaltürk'Ün alakası ne ? mağaraya sokarım seni.


  • fuskiyenin oglu  (19.02.14 16:29:59 ~ 16:30:23) 
arkadaş habertürkle karıştırmış.

şunu buldum ben de: www.aydinlikgazete.com
  • rectoa  (19.02.14 16:32:11) 
2008 gibi. tuncay özkan "niye sattın kanalı" diyenlere "sağolsun akın ipek çok para verdi. yoksa kanalı kapatacaktım" gibisinden açıklamalar yapmıştı sanırım.

akın ipek'in cemaatle yakın ilişkisi var zaten. o zamandır devam ediyor işte.
  • efreet sultan  (19.02.14 16:46:02) 
tuncay özkan'dan sonra aldılar. 2007 seçimleri sonrasıydı.

hatta son programda tuncay özkan ağladıydı falan. hey gidi hey. kanaltürk şimdinin halk tv'si gibiydi bir zamanlar.
  • historien  (19.02.14 16:52:57 ~ 16:53:37) 
Yanlış anlamışım. Arkadaş da seviyesini çok güzel belli etmiş.


  • alideemir1  (19.02.14 17:01:10) 
25 milyon dolara sanmıştı Tuncay özkan. 20 milyon dolar borç vardı birkaç haftaya haciz gelecekti kanal kapanacaktı zaten kalan 5 milyonla yeni kanal kurucam deyip Kanal Biz'i kurdu.

Biz kaç kişiyiz hareketi diye bir şey vardı 1.5 milyona yakın destekçisi vardı kelle başı 50 tl atardık biz cemaate satacagina gibisinden çok tepki oldu.

Sonra ipek grubundan alınan parayla Kanal Biz kuruldu. Kısa bir süre yayın yaptılar, Ergenekon dalgası başladı. Bir iftar programındaydı Tuncay Özkan "Beni de alın ben de suçluyum bu vatanı sevmek suçsa/ minvalinde bir şeyler söyledi. Çok geçmeden Tuncay Özkan da içerdeydi.

Sonra Kanal Biz de satıldı. Yakın zamana kadar tele market kanalı olarak devam ediyordu, şu an ne durumda bilmiyorum.
  • materyalist imam  (19.02.14 17:33:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.