[]

ruyalar hakkinda

Ne dusunuyosunuz?
Bundan once; ruyalarinizi ne siklikta hatirliyosunuz.
Bi de en bi sey ruyanizi paylassaniz ya


 
Çok sık rüya görürüm,ilk uyandığımda hatırlarım zamanla unuturum.Birçoğu da çok fantastik oluyor,rüyalarımdan senaryo oluşturulup film bile yapılabilir.Rüyamdaki görüntü efektleri de süper,görüntü yönetmenliğini iyi yapıyorum yani :)Ama ne yazık ki tekrarı olmuyor.


  • crime girl  (19.02.14 15:18:41 ~ 15:19:43) 
Sık rüya görürüm ve memnunum bu halimden. Genelde hatırlarım. Seneler önce görüp unutamadığım maceralı rüyalarım var :) . Geçenlerde karabasan denilen şeyden oldu çok sevdim en kısa zamanda tekrar olsun istiyorum. Dün gördüğüm rüyayı anlatayım. Ata binmişim ama at kafasına göre gidiyor ben yönlendirmiyorum.Yerler böyle arnavut kaldırımı, sonra çimlik ağaçlık bir alana götürüyor. Neyse at beni bir ağacın altına götürüyor iniyorum.İki tane simsiyah boğa ama yere kadar tüyleri çok güzeller ama bana saldıracak gibiler, neyse ben bunlara kabarıyorum (kedi sıkışınca kabarır ya öyle)kaçıyo bunlar. Atla geri eve dönüyorum.Evde de bişiler oluyo ama uzattım iyice.


  • Godless  (19.02.14 15:22:05) 
Çok önem veriyorum fakat hatırlamıyorum, uyandığım an gördüğüm rüyayı hatırlamaya çalışırım, o an hatırlasam bile kısa süre sonra unuturum..
Net hatırladığım rüyalarım genelde birebir olmasa da çıkar.. Kuzenimin yazlık alma gibi bir düşüncesi yokken birkaç ay sonra alacağı yazlığı rüyamda görmüştüm mesela, aynısı değil ama çok benzer yanları var (kat sayısı, odaların yerleri, mutfağın detayları gibi) sadece dış görünümü farklıydı..
Ona ilk rüyamı anlattığımda "ah piyango çıkacak galiba yoksa mümkün değil" demişti (daha önce çıkan rüyalarım olduğu için çok emin bir şeklide alacağına :) ) ama 3-4 ay sonra krediyle aldı.. Hala evden bahsedilince benim rüyamı söyler..
Hatta rüyamda gördüğüm evde sadece halamı görmüştüm temizlik yaparken, bunu da kuzenimin aldığı eve halamın sahip çıkmasına bağlarız :)

Bunlar haricinde aksiyon filmi gibi geçer, macera dolu, bir kapıyı açar başka bir ülkeye gidebilirim, başka bir kapıyla geri dönerim falan bu hemen hemen tüm rüyalarımda olan bir olay.. Kapılar önemli :)
  • mutekebbir  (19.02.14 15:24:45 ~ 15:26:37) 
cok ruya goruyorum. cogunu da sabah kalkinca hatirlamiyorum.

hatta soyle bir sey kesfettim ruyalarin tamamina yakinini sabah kalkmaya yakin goruyorum. yani gecenin 1-2 sinde ruya gormuyorum.

bazen cok basimi agritiyor gordugum ruyalar. oyle ki ruyada olaylar o kadar hizli gelisiyor ki, sabah kalkinca hem ruyayi hatirlamiyorum hem de beynim zonkluyor. ama bu bahsettigim kabus degil.
  • exlibris  (19.02.14 15:43:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.