[]

yıpranmış saçlar için tavsiye

saçlarımın ön kısımlarında yıpranma var kestirmek istemiyorum çünkü 1 yıldır uzatıyorum yaklaşık 15 cm kadar oldu o yüzden saçlarıma bakım yapacak doğal bir yöntem arıyorum internette elma sirkesi, zeytinyağı, yumurta falan yazmışlar ama emin olamadığım için buraya yazayım dedim. var mı bir tavsiyeniz

cinsiyet: erkek


 
Bence 2-3 cm de olsa kesilmeli. Öylelikle daha çabuk uzarlar. Saç kırıkken beslenemiyor.
çünkü saç dediğimiz şey hem kök hem uçtan beslenen bir yapıya sahip. Biraz kestirip bepanten ampul kırın şampuanınıza 2 tane. Bi de evigen miydi neydi e vitamini ampulü var. Çok hızlı ve sağlıklı uzatır saçınızı.

  • Flütist samur  (18.02.14 21:56:44) 
Argan yağı ve de keratin bakımı tavsiye ederim.


  • kakao  (18.02.14 22:13:05) 
benim saçlar direkt yandı. uçları alıp başladım yağa falan. yarım fincan kadar zeytinyağı + 10-15 damla badem yağı kullanıyorum hatta son defa evde varmış çam terebenti de ekledim 3-5 damla.
her banyo öncesi sürüp yarım saat kadar bekletmeliymiş. henüz iki defa kullandığım için etkisi için garantim yok maalesef. ama bana bahseden arkadaş öve öve bitirememişti yardımcı olur belki.

  • uzunuzunilgi  (18.02.14 22:58:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.