[]

Bağzı kızların yalan söyleme huyları?

Bir tek benim mi başıma geliyor yoksa sizinde ilişki yaşadığınız kızlar iu tarz yalanlar söylüyor mu?

-Eski sevggilim intihar etti(ya da trafik kazasında öldü)
-Kanser tedavisi gördüm
-Küçükken tacize uğradım
-Şu çcouk bu çocuk hatta komple okul bana yazıyor

Evet bazıları abartı ama bu tarz yalan söyleyen kızlarla ne sıklıkla karşılaşıyorsunuz?

 
çok sık kaşılaşıyorum. orgazm taklidi de yapabilirler hiç sorun değil. tepkimi ölçmüşler, beni indirek yönetmişler hiç önemli değil. ben takmam öyle şeylere. sen de takma.


  • vfgerty  (19.02.14 00:46:40) 
- küçükken tacize uğradım

bunu çok kişiden duymuş olmam beni de çok korkutuyor. gerçek olması da çok korkunç ama yalansa daha da korkunç. kadınım bu arada kız arkadaşlarımdan duymadım haliyle ama tanıdığım erkeklerden ve ilişkim olan erkeklerden baya böyle eski sevgili travması işittim. çok garip buluyorum acındırarak sevgi alma isteğini.

bir de her içinden çıkılamayacak kavgada - acildeyim , - hastanedeyim diyenler var galiba.
  • kirazıseviyorum  (19.02.14 09:25:42) 
Tecavüze uğramak, büyük kazalar atlatmak, büyük psikolojik sorunlardan geçmek, intihar vakaları, atlatılan önemli hastalıklar...

Karşı cinsin ilgisini çekmek, merak uyandırmak, gizem katmak ya da bazı acıma dürtülerini harekete geçirerek karşı tarafı yanında tutmak için kullanılan vakalardan sadece bazıları. Her zaman yalan olmak zorunda değiller tabi ama eğer ki birisiyle duygusal ilişkiniz çok derinleşmeden bunlardan bahsedebiliyorsanız "hasiktir" diyorum size, "hasiktir". :)

Bir de bunu sadece kızlar yapmıyor, dipnot düşeyim :D Ben yapan erkeklerle de karşılaştım :D Özgüvensizliğin cinsiyeti olmuyor.


Not: burada çiftler arası oluşan gerçek güven, duygusal yakınlık, beraber geçirilen uzun bir geçmiş gibi değişkenler gözardı edilmiştir. Bu durumda elbette tecavüzle kanserle dalga geçecek değiliz.
  • pandispanya  (19.02.14 10:39:59) 
Bu yalanlar sizin bu konulardaki hassasiyetinizden ötürü kaynaklanıyor farkında mısınız?

Tescilli söylemiş; "esnek" diye. Bakir kadınlardan uzak durduğum için böyle bir yalan hiçbir zaman işitmedim.
  • tanrı  (19.02.14 15:55:25) 
Kadın özelinde genellenemez yalnız bu yalan mevzusu. Ayrılınca annem kanser diyen, 2 ay sonra annem öldü diye telefonda hıçkıra hıçkıra ağlayan erkek arkadaşım oldu benim. Annesini aradım telefona cevap vereceğinden emin bir şekilde; çünkü inanmamıştım annesinin ne kanser olduğuna ne de öldüğüne. Sonuç olarak kadın telefonu açtı, ben de durumdan bahsetmeden "bu aralar çok gel-gitli ruh halinde sanırım, konuşmalarından öyle anlaşılıyor, bilginiz olsa fena olmaz diye düşündüm" deyip kapatmıştım. Ertesi gün arayıp "sen annemi nasıl ararsın" diye bağırıp çağırmıştı bana :))

Ha kalıbına baksan "adam" zannederdin ama annesine yalan yere ölümü yakıştıracak kadar adamlıktan yoksundu yani.
  • istinyede bekle  (19.02.14 16:09:03) 
tanrı doğru söylemiş.

esasında yalan bir karakter meselesi, kadını erkeği olmaz ama kadınlarda daha sık denk geliyorsanız bu karşınızdakinin yalana duyduğu ihtiyaçtan olabilir.

öte yandan temelinde yalan olan ilişkiden bir cacık olmaz. elbet gerçek ortaya çıkar bir gün. salakça işler bunlar.
  • john lee hooker  (19.02.14 16:10:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.