[]

açıkogretim sınav

Arkadaşlar,

açıköğretm sınavlarına pratik hazırlanmak mümkün mü ? bazı arkadaşlar, soru cevap çalışıyorum diyor.

Var mı bildiğiniz sağlam, şurdan soru çıkar dediğiniz kitaplar ?

 
Açıköğretim kitapları dışındaki kaynaklar hem zaman hem para tuzağı, en verimli AÖF'ün kitapları. Zamanınız yoksa, kitapların kenar kısmındaki koyu renkli notlar var onları mutlaka okuyun. Bölüm sonralarındaki sorulara bakın. Bir önceki yılın çıkmış sorularını çözün.


  • elikası  (18.02.14 12:44:45) 
Hiç alanım olmayan bir bölümü okuyorum. Kesinlikle ders kitabı yeterli sınavlar için. Bölüm özetleri, sıra sizde bölümleri konu sonu sorular yeterli oluyor. Ve tabi önceki sınav soruları.


  • eli eli lema sevaktani  (18.02.14 13:20:13) 
Merhaba,
Ben sınavdan bir hafta önce murat açıköğretime gidiyordum. Girişe bir monitor koymuşlar (hangi ders hangi saat gösteriyor). Ders arasında sınıfa girip tüm notları alıp fotokopi çektiriyordum, sınavdan önceki gece de oturup o derslerin hepsini çalışıp geçiyordum :) 2 sene böyle geçti şimdi tek dersim kaldı. Yine aynı mantıkla onu da verip bitireceğim inş.

  • plastic_angel  (18.02.14 14:39:44) 
Bence yeterli değil. Çok bilgi var hepsi aklınızda kalmıyor. Murat açıkçöğretim yayınlarının konu anlatımı kısa olan ama ardından üniteyle ilgili 60-70 açıklamalı sorunun olduğu kitabı var. Tüm bölümler için var sanırım. 25 lira fiyatı. Bir çok soru o kitaptan çıktı. Açıklamalı çözümleri olması da üniteyi ders kitabından okumazsanız bile konuya hakim olmanızı sağlıyor. 3.94 ortalama yapan bir insan evladı konuştu:D


  • Lola90  (18.02.14 15:56:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.