[]

ingilterede dil kursu

arkadaşlar selamlar.
profesyonel ve akıcı bir iş ingilizcesine sahip olmak istiyorum. tabi bu uzun bi süreç gerektirir ancak türkiyedeki kurslarla bu seviyeye gelmek neredeyse imkansız ya da yıllar sürüyor. üst mevkide bi tanıdığım ingilteredeki yoğun ingilizce kurslarını tavsiye etti 1-2 aylık. siz önerir msiiniz? hiç denediniz mi?
ingilizcem çok az değil intermediate diyelim.
bi de çok mu pahalı? değer mi?

 
pahalılığı kişiden kişiye değişir, ama çok pahalı da değil. ies'e danış derim, her konuda yardımcı olurlar.


  • megafon  (18.02.14 10:53:21) 
ingilterede 1-2 aylık kurslarla -yoğun da olsa- çok az bir ilerleme kaydedersiniz. çünkü adamların eğitim sistemi çok yavaş.
tabii bunu teorik anlamda söylüyorum. konuşma akıcılığı vs. açısından sizin çabalarınıza da bağlı olarak çok hızlıca gelişebilirsiniz.
ama 2 aylık bir kurstan çok medet ummayın.
  • icemint  (18.02.14 11:23:39) 
degmez. onun yerine ielts'den 5,5-6 civari alacak kadar sinav ingilizcesi kasin. sonra dil okuluna vereceginiz parayla gidin alaninizla ilgili bir graduate diploma ya da yeni bir kariyer hedefliyorsaniz certificate-diploma gibi birseylere yazilin. ogrenecklerinizle, yazacaginiz odevlerle, bolumdeki cevrenizle ingilizceniz dil okulundan 5 kat hizli ilerleyecek. 3 farkli ulkede dil okuluna gitmis biri olarak soyluyorum bunlari. hepsi ayni.


  • modlar bu benim feykim silebilirsiniz  (18.02.14 11:25:28) 
ciddi misiniz ya? ben de ne umuyosam artık sıkıştırılmış program diye bi anda pratik kazanırım diye umuyordum. kaybedecek çok vaktim yok benim aslında, yen, mezun gibi senelerimi aylarımı bu uğurda kaybedemem, iyi bir iş içinse mutlaka akıcı ingilizce gerekli.
sınav ingilizcesi bu yönümü ne kadar geliştirir bilemedim.

  • lost aci soyler  (18.02.14 12:22:33) 
dediğim gibi, pratik kazanma işi size bağlı. sosyalleşeceksiniz, her ortama gireceksiniz, öğretmenlerle, evdekilerle, sokaktaki yerel insanla iletişim kuracaksınız her daim. o zaman akıcılık hızla kazanılır.
ama bunun gittiğiniz kursla veya kursun yoğunluğu ile bir ilgisi yok.
ben sizin yerinizde olsam, en yoğun kursa gidip daha fazla kurs parası ödeyeceğime en uygununa -az saatlisine- giderdim.
  • icemint  (18.02.14 12:34:36) 
Bence okuldan okula değişiyor programın faydası. Güzel bir okulda dilbilgisi anlamında kendinizi hayli geliştirebilirsiniz. Kaldı ki orda okul ev de yapmazsınız, insan içine girersiniz elbette. Bu sayede de konuşmanız hayli gelişir.

İmza: türkiyede iki yıl konuşuyorum sandığı ingilizceyi avusturalyada iki ayda söken adam.
  • megafon  (18.02.14 16:26:28 ~ 19.02.14 00:07:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.