[]

Gezi'den sonra

Gezi olaylarından sonra Gezi'yi haber yapmayan, yalan-yanlış haber yapan, susan, işine geldiği gibi davranan gazeteleri, gazetelerin internet sayfalarını ve televizyonlarını ben halen daha izlemiyorum. Hani boykot yapıyorduk ya. Yoksa siz izliyor musunuz? Tek mi bıraktınız beni?




 
izlemiyorum. takip etmiyorum. sadece gezi olayları için değil, yanlış haber yaptıkları için de vaktimi harcamıyorum.


  • dessy  (18.02.14 10:42:46) 
NTV'yi zaten yavaş yavaş bırakıyorduk. Gezi'den beri açılmadı.
Bende şahsen en büyük değişim ntvmsnbc.com'a ebediyen elveda demek oldu.
Ha bu arada o hamburgerciye, o dondurmacıya da gitmiyoruz = )
Tek başına değilsin, binlerce kişi böyle.
  • utanan ayi  (18.02.14 10:53:20) 
Ben zorunluluktan, "neler oluyor" bilme ihtiyacından yalan da olsa cnntürk'ü takip ediyorum.
O da 5n1k ve tarafsız bölgenin minicik doğruculuk tavırları hatrına..

  • quaker  (18.02.14 11:02:08) 
Hangi boykot bi aydan fazla sürmüş bu ülkede,


  • essoist  (18.02.14 11:27:44) 
Yalniz değilsin bilmeni isterim. Önceden ben de hurriyet'ten takip ederdim gerek int. Gerekse gazete ancak gezi olaylarından sonra toplasan 5 sefer girmemişimdir sitesine. Hic gazetesini de almadim. Ve bu boyle devam edecek.


  • guess  (18.02.14 11:43:22) 
geziden beri starbucks, mado ve kızılkayalar'dan hiç alışveriş yapmadım. ntv'yi çok çok az izliyorum. 15 senedir her gün aldığım hürriyet'i hiç almıyorum (en büyük zevklerimden biriydi sabah gazete okumak)


  • yimirta  (18.02.14 12:38:56) 
Zaten izlemiyodum şahsen son 7-8 yıldır. Sadece kelime oyunu ile milyoner olmak ister i izliyorum. Hoş onu da kaldırdılar. Milyoneri de gecenin köründe yayınlıyolar. Dün bekleyemeyip uyudum.

Yav soruyu yeni idrak ettim. Haber kanalı olarak hiç birini takip etmiyorum. Sağdan soldan ne görüyosam o.
  • buzbebek  (18.02.14 13:05:15) 
izlememek kötü yahut yanlış bir iş değil de, söz konusu gazeteler ve televizyonlar izleyiciler dolayısı ile ayakta duran yerler değiller. elbette reklam gelirleri vesaire önemli şeyler ama hepsi büyük sermaye gruplarına aitler - zarar etseler dahi yerlerinde durmaya devam edeceklerdir büyük olasılıkla.

bunun dışında, türkiye en çok televizyon başında vakit geçirilen ülkelerden birisi. internet görece kırıyor gibi bu durumu gerçi yavaş yavaş ama hala mevcut durum bu. hali ile, orta, orta-alt yahut orta-üst sosyo-kültürel tabakadan bir grubun izlememesi birşeye çıkmıyor.
  • kulkke  (18.02.14 13:26:31) 
want2die +1

sadece cartoon network.

olum izliycek başka hiç bi şey kalmamış televizyonda lan?
  • Mackinaw  (18.02.14 14:06:28) 
ben de izlemiyorum. sadece boykot etmiş olmak için değil, doğru dürüst haber almak istediğim için. sosyal medya bile tek başına yeterli oluyor.


  • 386 dx  (18.02.14 16:05:54) 
valla ben behzat ç. varken sadece onun için açıyordum, o da bitti hiç alakam kalmadı. internet varken haber için falan tv'ye gerek kalmadı zaten.


  • xenophobe  (18.02.14 18:37:20) 
kesinlikle ben de öyleyim. yalnız değilsin. artık ana haberleri izlemiyor, ve ana akım medya gazeteleri okumuyorum. he kalanları da okumuyorum, ekşi yetiyor sağolsun. o hamburgerciye de nazire yaparcasına gidip ters ters bakıp 2 yanındakinden alıyorum falan.


  • konsomatrix  (18.02.14 18:42:56) 
her geçtiğimde yememezlik yapmadığım kızılkayalar'a bir kere bile uğramadım
habertürk'ün yavşaklığına katlanmıyorum eskiden bulmacası için bile alırdım,almıyorum
ntv izlemiyorum
mado'ya bir kere bile uğramadım

bunlar bireysel olarak küçücük, ama kitlesel olarak yapıldığında büyük şeyler.
  • eclskn  (18.02.14 19:01:11) 
Zaten televizyonu hemen hemen hiç izlemiyorum, izlersem film izliyorum kırk yılda bir. Zaten o darip gazeteleri de haftasonu bulmacası için alıyordum. Bulmacayı da Gezi'den bir yıl önce falan bırakmıştım. Yalnız arada denk gelirse facebook'ta birinin verdiği linki tıkladığım oluyor, o kadar. Ben fark ettim ki bilcümle kurum ve kuruluşu zaten kullanmıyormuşum, hayatımda pek değişiklik olmadı.


  • aychovsky  (18.02.14 19:03:30 ~ 19:04:15) 
Beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim.


  • goddar  (19.02.14 08:01:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.