[]

borderline sevgilisi olmuş kişiler

deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz? onda gördüğünüz aşırı özellikler vs.




 
doğru olduğundan asla emin olamadığım bi hikayesi vardı, yani ben ne kadar acılarla da yoğruldum neler neler yaşadım minvalinde. sürekli anlatmıyodu ya da atıfta bulunmuyodu geçmişine, ama yeni tanıştığı insanlara hep bunları anlatıyodu. bazı noktalarını özellikle abartılı vurgulardı, ki bu kısımları kendisine acınmasını istermişçesine seçtiği de biraz düşününce belli oluyodu gayet; para karşılığında birileriyle para karşılığında hem de oldukça az olduğunu da söylüyodu birlikte olmasından bahsetmişti ve buna "mecbur" kaldığını söylemişti. tabi ilk anlattığnda inanıyodum da birlikte vakit geçirdikçe bu anlattığı şeylerin iki temel özelliği olduğunu farkettim, eğer yanılmadıysam:

ilki, yaşadıklarını olduğu gibi değil olması istediği gibi aktarıyo, bi filmi montajlamak, ekleme çıkarmalar yapmak gibi aynı. ikincisi bu "olması istediği gibi"leri de o anki muhatabı veya muhataplarının duygularını nasıl yönlendirmek, onu-onları nasıl hissettirmek istiyosa öyle şekillendiriyo. çoğunlukla bu kendine acınmasını ister gibiydi, ama buna dair yani ona acıdığınıza dair en ufak bir aleni tepki verdiğinizde de "benim kimsenin yardımına, acımasına vb. ihtiyacım yok siktirin gidin" tavrı takınıyodu.

kavga-tartışma durumlarında da bu acındırmayı daha sinsi bi biçimde koz olarak kullanırdı, işin içinden çıkamadığında bilhassa ki bu da nadir olurdu; çünkü karşısındakini sindirmek ve baskılamak için hiç susmadan konuşur bağırırdı falan.
  • dafaiss  (18.02.14 00:44:35) 
hayat görüşleri:ben bitti diyene kadar bitmez.
saçmasapan şeylere tutulurlar. kitap, film, bir karakter, bahçedeki ağaç, gökteki yıldız. biriyle beraberdim bombok kayıp bir zamandı. anlattıklarının yüzde 98i yalan. ayrılma kararı aldık sürdü arabayı duvara öldürcekti beni. aradan aylar geçti ''x hız yapmış şu an hastanede durumu ağır ben arkadaşıyım'' diye msjlar. gittik hastaneye yok. onu hala seviyor muyum diye denemiş. ama tabi hastalıklar bireyseldir tüm borderlinelara psikopat demek istemiyorum. kişilik bozukluğu sonuçta. çok aşık değilsen bulaşma türlü türlü huyları oluyor. hap bağımlılığı vardı ek olarak.

  • madeleine elster  (18.02.14 01:20:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.