[]

İnsanlar Para bulunca çok mu değişir ?

İnsanlar zenginleşnce çok mu değişiyor davranışları ..Bilmiyorum ama geçen yetenek sizsinizi izlemeye gittim.Acun oraya pijama ile gelmişti.Bir de seyirci ile pek muhatap olmuyor ,alenen orta yerde esniyor ağzını kapatmıyor ,yani baya kibirli davranıyordu .Tv deki gibi pek sempatik değildi.İnsanlar parayı bulunca böyle mi olur ? :)




 
nereden geldiğine, ne kadar görgülü olduğuna bağlı.
cahil bir aileden gelip, sıfırken zirveye çıkarsa elbet sapıtır.

ama biraz da olsa para görmüş, oturmayı kalkmayı bilen aileden gelen insanda o denli saçmalama olmaz muhtemelen.
sonuçta parayla yaşamayı bilmek de bir meziyet.
öğrenilmesi gereken bir şey.
vizyon lazım.
  • blatta hiberna  (17.02.14 13:30:30) 
yetenek sizsiniz gibi programları izlemeye giden biri olarak o adamı eleştirecek konumda değilsiniz. o, parasıyla öyle belki; ama siz parasızlığa ek olarak bir de böylesiniz. daha acıklı sizin pozisyonunuz.


  • kmtetrfn  (17.02.14 13:54:04) 
@kmtetrfn boyle bir konum için sizden onay mı alıyoruz ? Sizin kendinizi üstün görme kıstasınız bu tür programları izlememek mi ? Açıkcası ben de öyle düzenli izleyici değilim öyle rast geldi arkadaşlarla gittik.Burada bir soru soruyoruz ya düzgün cevap verin ya da insanları aşağılamayın.


  • lawist  (17.02.14 15:07:59) 
Kültür seviyesi artmadan, zenginlik seviyesi artıyorsa; bahsettiğiniz durum daha çok geçerli olur. Maalesef insanlar hesap etmedikleri paraları kazanırken aynı zamanda paralel ölçüde kültürlenemiyorlar. Dolayısıyla ortaya bu sonuçlar çıkıyor. Bahsettiğiniz şey tam olarak kültür seviyesi ve para eşitsizliği arasındaki bağlantı ile alakalı.


  • pandispanya  (17.02.14 15:11:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.