[]

iphone dfu mode da sıfırlamak

iphone'um farklı bir icloud hesabına bağlı şifreyi bilmiyorum. ulaşabilirim de uğraşmak istemiyorum şu an son alternatif olarak kalsın.

ben iphone'u dfu modda itunes üzerinden sıfırladığımda bana eski icloud hesabını mı sorar gene yoksa yeni icloud hesabı tanımlamamı mı ister?

iphone'umu bul açık bu arada baktım biraz alakalı olabilir ve kapalkı konum içinde şifre istiyor gene.

cihaz türkiye'den alınma
---
şeklinde duyuru açmıştım dün. illa ki icloud şifresi gerekiyormuş sanırım. hiçbir ihtimal yok mu? jailbreak yapsam daha sonra yine orijinal fwyi yüklesem yine eski icloud hesabını mı sorar? veya shsh kaydı varsa downgrade yapsam? tekrar 7'ye dönsem sonra. şifreyi öğrenmeden restore etme şansım yok mu yani?

internetten restore resimlerine bakayım dedim ama telefon ekran görntüleri bulamadım hiç bu yüzden de şifre soruyor mu restore'dan sonra bilemedim. telefon şu an kullanıyorum. restore edersem de eski şifreyi sorarsa kullanamayacağım bu yüzden deneyemiyorum da.

 
telefonu dfu'ya falan almadan, bir yere bağlamadan ayarlar menüsünden sıfırlarsan telefon aktivasyon ekranına geri dönecek ve içinde hiçbir şey kalmayacak. icloud hesabı falan da sormaz. yeni hesap alacaksın o kadar.

edit: dün açtığın duyuruda ne dediler bilmiyorum ama seni yemişler. cihazı sıfırlarsan ilk alındığı gün gibi olur.
  • himmet dayi  (17.02.14 10:34:32 ~ 10:35:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.