[]

bebeği düşen kadına çiçekle not?

Selamlar,

İş yerinde bi kadın var; geçen hafta ben bu kadının en sevdiği orkidesini düşürüp kırdım yanlışlıkla. Kadın da üzüldü baya ama önemli değil filan dedi.

Sonra da bu hafta kadıncağız bebeğini düşürdü; 2 gün işe gelmedi filan.

Şimdi ben de ona güzel bir orkide aldım; yarın elden vereceğim.

Bir de not yazayım diyorum ama nasıl cümleler kursam bilemedim; çocuğunun düşmesi kısmına çok girmeden ama dolaylı olarak onu da katarak, hem de önümüzdeki hafta doğumgünü olduğu için ona da bağlayarak; bu 3 konuyu kısaca kapsayan bir iki cümleye ihtiyacım var :/ Böyle hem doğumgünü kutlasın, hem kırılan çiçeği telafi etsin, hem umut versin filan. Anlatabildim mi? :/

Önerileriniz var mıdır?

Çok teşekkürler.

 
her bahar yeni çiçekler açar??


  • the knight of the apocalypsy  (16.02.14 23:08:47) 
her gun yeni bir umuttur
ama yani not yazmaktansa elde verecegibize gore iyi dileklerinizi konusarak iletseniz cok daha guzel olur.

  • nax  (16.02.14 23:10:32) 
Konuşma konusunda çok berbatım. Hele ki böyle durumlarda boğazım düğümleniyor ve öylece kalıyorum. Her söylenecek cümle, acısına saygısızlık gibi geliyor. Bu sebeple yazarak, "her kötü gün bir gün biter" tarzı bir umut vermeye ihtiyacım var.


  • pandispanya  (16.02.14 23:12:35) 
hiçbir şey yazmayın. çiçeği veirken gözlerinin içine nakın ve "çok üzüldüm, yapabileceğim, yardım edebileceğim bir ey varsa yada olursa lütfen söyleyin "deyin.

sonraki gün tüm ofise albeni alın. bu kadıncağız için fazladan 1 tane de metro alın. albeniyi verirken bu sizin için, metroyu da verirken bu da önceki hafta eşeklik edip kırdığım çiçeğin için diyin.

öyle bi şey yapayım hepisini aradan çıkarayım diye bedavacılık yapmayın. ufak süprizler herkesi mutlu eder


edit: konuşma konusunda berbat olanların konuşmaya çalışması daha çok değerlidir
  • yemrem  (16.02.14 23:16:51 ~ 23:17:50) 
Çocukla ilgili hiçbir şey demeyin.

Çiçeği verin, verirken "bu seni mutlu etmezse bir B planım var" deyip cebinizden bir de çikolata çıkarıp verin.
  • pass  (16.02.14 23:25:00) 
Ben çiçeğini kırdığım için, çiçeği zaten her halükarda alacaktım. Şimdi bi de üstüne bu olay gelince, çiçek-güzellik filan bir umut olsun diye, hem de söz uçar yazı kalır diye düzgün bir iki cümle kurmak istiyorum :/ Gerçekten yüzyüze bir şey söyleyemem yoksa ben de ağlar, kadını daha beter çökertirim. Böyle zor durumlarda susmak daha anlamlı geliyor. Herkes zaten bi sürü öpüp sarılıp konuşacak... Ben yapamam :(


Not: Çikolatayı da yapıcam tamam...
  • pandispanya  (16.02.14 23:25:18 ~ 23:26:14) 
kesınlıkle not yazma. alacagın cıcek ona yeterınce guzellık katacaktır o gun ıcın. beklemıyordur cunku.


  • akare  (16.02.14 23:27:21 ~ 23:27:41) 
Bence bir yazı yazıp hatırlatmayın bu olayı ilerde kendisine. İlle çok yazmak istiyorsanız yine komikli bir şey yazın. Bebek konusuna atıfta bulunmayın. Sözlerinizle de yazıyla da hatırlatacak bir şeyler vermemeye çalışın.

Nota şey yazın. "Al kırdım kırdım."
  • pass  (16.02.14 23:47:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.