[]

izmirliler! yol tarifi

merhaba,

adnan menderes'ten ege üniversitesi'ne en çabuk şekilde nasıl gidebilirim ve oradan nasıl dönebilirim?

izmir'in yabancısıyım, geçen sefer taksi kullandım. ege üniversitesi'ndeki metroyu biliyorum bir tek. ayrıntılı tarif ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

 
havaalanından izban,
halkapınar'da izban'dan inip metro'ya geçiş. metro'dan ege üniversitesi durağında iniş. (evka 4 yönüne bineceksiniz) ben oradayken izban - metro arasındaki tek aktarma durağı halkapınar'dı. başka açıldıysa orada da inip metro'ya geçebilirsiniz tabii.

dönüş için de bunun tam tersi.
  • oxibrinth  (16.02.14 21:25:12 ~ 21:26:14) 
halkapınar dışında bir de hilal durağında aktarma açıldı.
onun dışında oxibrinth en makul gidişi açıklamış.

  • baobap  (16.02.14 21:28:08) 
aktarma yapmadan direkt otobusle de gidebilirsniz. cevre yolundan gittigi icin hemen hemen ayni surede gidersiniz.
www.eshot.gov.tr

  • nicki martin  (16.02.14 21:28:25) 
anladığım kadarıya otobüsle ulaşım için havaalanından 204 numaralı bornova metro-otogar-havaalanı otobüsüne binip bornova metro'da ineceksiniz, oradan da metro ile ege üniversitesi'ne geçeceksiniz.

ekleme: bunu biliyorsunuz sanırım gerçi ama, bornova metro'dan ege üniversitesi ana kampüse gitmek için metroya binip ege üniversitesi durağında inmeniz gerekiyor.
  • oxibrinth  (16.02.14 21:35:42 ~ 22:13:52) 
ucaktan indiğinde izbanı bul bin.

halkapınar yönüne gidene bin. halkapınar istasyonunda in.

halkapınardan indikten sonra metroya geçiş yap.

ege üniversitesi giden taraftan metroya bin.

ege üniversitesi durağında in. çok basit.
  • false pretension  (16.02.14 21:43:42) 
otobusten indikten sonra tekrar metroya gerek yok. zaten otobus duraklari hemen universitenin onunde.

ama tabi ege uni. kocaman yer, hangi fakulte vs degisebilir durum.
  • nicki martin  (16.02.14 21:44:32) 
halkapınarda aktarma, hilalde aktar. izban alsancak'ta vakit kaybettiriyor.

metro-izban tam 2 lira. otobüste de aynıdır herhalde.
  • Lim5  (16.02.14 22:16:46 ~ 22:57:00) 
bu arada ekleyeyim, yamulmuyorsam havalimanından eshota, yani otobüse binerseniz 3.5 lira basarsınız, izban hattını kullanarak giderseniz 1.10 basarsınız metroya da aktarma beleş olur. bu öğrenci ücretleri. tam bilet ücretleri 3.5 liradan fazla olabilir, emin değilim.


  • susamli cubuk  (16.02.14 22:47:19) 
adnan menderesten izbana bin. hilal istasyonunda in. halkapınarda inmen sanin için fazladan 10 dakika demek yaklaşık olarak. hilalden metroya geç.


  • bahodilo  (16.02.14 22:56:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.