[]

İstenmeyen tüylerle alakalı bir sözün geçtiği sinema/dizi?

Merhaba,

Tezim için sinema ya da dizide geçen istenmeyen tüylerle alakalı bir derleme yapmam gerekiyor. Atıyorum "Kadının da güzeli tüysüz olur" diyen bir erkek. Ya da ağda yapan / ağda anısını anlatan bir kadın, tüyleriyle sorun yaşayan bir ergen gibi.

Eğer izlediyseniz The Wolf Of Wall Street'te eskort kızların lazerle genital bölgelerini aldığını uzun uzun anlattığı bir sahne var. Bu sahne işime yarayacak örneğin. Onun gibi herhangi bir şey olabilir aklınıza gelen. Aslında kitaplardan da olabilir. Açıkçası her türlü kaynak benim için çok önemli.

Şimdiden teşekkürler.

 
istenmeyen tüy dedin aklıma direk bu geldi :D www.youtube.com alakasız ama :D


  • AWD  (16.02.14 21:17:42 ~ 21:18:59) 
www.imdb.com

ağdalı mağdalı
  • la noix  (16.02.14 21:19:57) 
trance filminde var. SPOİLER:

başroldeki adam resim galerisinde çalışıyor. eski resimlerde kadınlar hep tüysüz olarak çizilmiş. sonra ressamın biri kadının genital bölgesinde tüylü iken çizmiş. bu akımda bi süre sürmüş sanırım, diğer ressamlar da bu şekilde çizmiş falan. adam da bundan rahatsız oluyor, tüysüz çizilmesini istiyor.

ilk defa birlikte olacakları gece de kadın banyoya gidip kendini tıraş ediyor. adam da 'nerden anladın' diyor. kadın da söylemiştin mi öyle bi şey diyor.
  • elorelia  (16.02.14 21:28:54) 
www.imdb.com

yükle hacım yükle!
  • compadrito  (16.02.14 21:28:58) 
girl: interrupted'da bi sahne vardı, ilk 30-40dksında olması lazım, zenci kadınla esas kız arasında geçiyo.


  • dafaiss  (16.02.14 21:30:29) 
agda salonunda gecen film olsa olur mu
www.imdb.com

  • nicki martin  (16.02.14 21:31:38) 
how i met your mother 3. sezon 3. bölüm vardı. i look like a turkish lesbian diyordu robin. belki işine yarar.


  • eksimeksi  (16.02.14 21:46:42) 
www.imdb.com John Ruskin- Effie Gray evliliğinin cinsel birleşme gerçekleşmeden sonlanmasını John Ruskin'in Effie Gray'in bedenindeki bir şeyden çok rahatsız olduğuna yormuşlardır zamanında. Kıl meselesi en öne çıkan iddia. Film henüz hazır değil ama konuyu araştır istersen.

www.imdb.com Kara Kitap'da bir sahnede kadın saçlarıyla birlikte bikini bölgesindeki kılları da sarartırken(alman sansınlar kendisini diye), adam 'mükemmelliyetçisin.' diyordu.

mel gibson'ın kadınlar ne ister diye bir filmi vardı. ağda yapıyordu orada.
Sandra Bullock- güzel dedektif 1 - güzellik yarışmasına hazırlanma sahneleri

şimdilik aklıma gelenler bu kadar. filmmor'da kıl tüy meselesi ile ilgili sadece ağdaya ayrılmış bir film vardı ama adını hatırlayamadım, üzgünüm.
  • kaymaktutmayansicaksut  (16.02.14 22:11:37) 
hatırladım: 5. filmmor kadın filmleri festivalinde gösterilmiş.
ismi: Ağdalı Bir Film. istersen filmmor ile veya şahıslarla face'den filan irtibata geç.
videosu: vimeo.com

Ağdalı Bir Film / Bilge Demirtaş, Ezgi Sarıtaş, İdil Soysekçin, H. Özlem Sarıyıldız
  • kaymaktutmayansicaksut  (16.02.14 22:22:43) 
Kadınlar Ne İster / What Women Want filminin bir sahnesinde Mel Gibson bacaklarına ağda yapıyordu :)


  • marcelle  (16.02.14 22:31:09) 
SPOILER:

it is complicated'de eski koca, eski karisiyla yasak iliski yasamaya baslayinca, bikini agdasi yapmamis olan eski karisinin bu durumundan hoslaniyordu.

www.imdb.com

replik de soyle:

Jake: And I like that you stopped getting bikini waxes. You've gone native. I was into it!
  • balli borek  (16.02.14 22:48:25 ~ 22:48:52) 
www.imdb.com

The long weekend'de vardı böyle bi sahne çok uzun değil ama. Striptiz sahnesinde geçiyor ilgili bölüm, eleman "kadın ağda nedir bilmez misin" diyordu.
  • opethian  (16.02.14 23:13:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.