[]

aşık olunan kızı sevgilisinden ayırmak

normal bir şey midir? sonuçta insanlar her zaman doğru kişiyle birlikte olmayabilir.
yoksa
yanlış mıdır? sevgilisi olandan uzak mı durulmalıdır?


 
genel olarak yanlış ama ben olsam ayırrım. benle daha mutlu olacağını bildiğim insana aşık olurum sonuçta, haliyle onu bu mutluluk için sevgiliden ayırmak şart diye düşünürüm. bencilce ama mantıklı:)


  • trajikomix  (16.02.14 19:24:21) 
yanlıştır. uzak durulmalıdır. bi gün tam tersi sizin başınıza da gelebilir.


  • [silinmiş]  (16.02.14 19:28:21) 
tarafsız olunmadığı sürece, insanları ayırmak her zaman kötüdür. yani kendi hislerinizi işin içine karıştırmamanız, ilişkinin çok berbat bir yere gidiyor olması ve bunun da yine tehlikeli bir mevzu nedeniyle gerçekleşmesi (taraflardan birinin uyuşturucu kullanması mesela?) bunu meşru kılabilir ancak.

siz ben aşığım diyorsunuz. eh size göre tabii ki sizden başka kimse doğru kişi değil onun için. başkalarının ilişkisini bozmaya, aşık olduğunuz için onların hayatını bok etmeye hakkınız yok.

dolayısıyla, bence, yanlıştır. ve evet, sevgilisi olandan uzak durulmalıdır. broluğun kuralı budur. olay "aynısını anana bacına yapsalar hoşuna gider mi"ye gelecek, o yüzden daha fazla uzatmamın lüzumu yok eheh.
  • der meister  (16.02.14 19:30:05) 
valla ''sevgilisi olandan uzak durumalıdır'' lafına uyarsan eğer yukarıda yazdıkları gibi ömrü billah sap kalırsın. hoslanacağın kızların yüzde 99'nun sevgilisi olacak göreceksin. kızlar genelde pek boş kalmıyorlar.


  • fransızkalanadam  (16.02.14 19:40:16) 
kendine aşık ederek ayırıyosan yanlış değil. gidip sevgilsine iftira falan atarsan godoşluk olur.


  • madeleine elster  (16.02.14 21:44:13) 
yanlis kisiyse zaten bir sure sonra kendiliginden biter iliski, disaridan mudahaleye gerek yok.

ayrica yuva yikanin yuvasi olmaz.
etme bulma dunyasi.
alma mazlumun ahini, cikar aheste aheste
  • nicki martin  (16.02.14 21:51:35) 
Yuva yıkanın yuvası olmaz, sevgilisi olan insanlardan uzak durmayı öğrenelim artık.


  • yahveyire  (16.02.14 21:52:47) 
Hocam, gönlün ne istiyorsa onu yapmak lazım gibi... Birgün bir haber alırsın, sen müdahil olmamana rağmen kız ayrılmış, başkası kapmış! Doğal ortamda, savanda yaşıyoruz bir nevi, bu işin kuralı olmaz pek...
Bol şans!

  • el yazisi  (18.02.14 23:53:51) 
kenar mahalle karısı gibi iş yaparak elde ettiğin kadınla ne yaşamayı planlayabilirsin ki?

sana saygı duyabileceğini mi düşünüyorsun, ya da ne bileyim seni seveceğini, sahipleneceğini?

gayet tek hücreli bi yaşam formuna evrilirsin o hatunun gözünde, ha evrilmiyosan da eğer 2nizde de büyük sıkıntı var demektir.

oldu da işler ters gitti, eleman geldi elini ağzına soktu diyelim, ne yapacaksın?

polise mi gideceksin?

bi duvar köşesine sinip ağlayacak mısın?

sevgilisi olan insana yazan erkeğin testislerini koparmak benim gözümde mübahtır mesela, bu konuda vicdan, şefkat, anlayış, hoşgörü, empati yapamam, ya benim gibi başkaları varsa?

her neyse, hayırlı işler.
  • Mackinaw  (18.02.14 23:55:55 ~ 23:59:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.