[]

cildinizi rahatsız etmeden nasıl traş oluyorsunz ?

traş şeklinden şaşmayan detaylı bi şekilde tarif etsin. Yüzünüzü sade ılık suyla mı yıkıyorsunuz yada sabunla mı ? Hem hangi aleti ve traş jeli kulanıyorsunuz ?




 
  • compadrito  (16.02.14 17:29:27) 
Sicak su+kopuk ile 90 saniyede trasim bitiyor.


  • gadanallah  (16.02.14 17:36:31) 
braun series 7 kullanıyorum. suyla susuz, gayet iyi. biraz uzun sürüyor (15-20dk) ama tahriş minimumda.


  • [silinmiş]  (16.02.14 17:42:01) 
arko traş sabunu+kıl fırça+perma sharp süper jilet+wilkinson sword makine


  • r_u_h  (16.02.14 17:49:19) 
mazemeler:
ılık su
mach3
tıraş köpüğü (hassas ciltler için olan mümkünse)

gerisini bilirsin. tahriş oluyorsa sakalın uzamasını beklemek lazım bikaç sefer. kıllarla ilgili sorun olabilir.
  • ermanen  (16.02.14 18:10:44) 
uzun süre büyük sorundu benim için sinekkaydı tıraş olmak. suratımı kıpkırmızı yapıyordu ustura da, her türlü tıraş bıçağı da. kan içinde kalmak cabası. philips'in philips aquatouch serisinden bir tane tıraş cihazı aldım, hani şu üç tane yuvarlak başlığı olanlardan. tıraş köpüğünü sürüp tıraş oluyorsun, kullanmasına alıştıktan sonra hem kısa da sürüyor, hem de hiç tahriş etmedi beni. tek eksik yanı alışması zor olması, ilk 1-2 tıraş uzun sürüyor ondan. bi de ne yaparsan yap favorileri düzeltemiyor cihaz oval olduğu için, en son rötuşları tıraş bıçağıyla atmak gerekiyor yine. ama sadece favoriler olduğu için dert değil.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (16.02.14 18:21:37) 
arko traş sabunu+kıl fırça+perma sharp süper jilet+ muhle r41. Jilet bazen yeşil astra oluyor bazen rapira oluyor. Sonra bi after shave losyon


  • all girls dream  (16.02.14 19:08:14) 
Duş sonrasi mach3.
Kopuk veya jel markalarinin bi farkini gormedim bugune kadar. Ama kopuk kullaniyorum ben jel degil. Tras soneasi kolonya ise yaramaz.. Nivea after shave balm.

  • geyikkosandede  (16.02.14 20:37:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.