[]

bitcoin siteleri

türkiye'de koinim ve btcturk var. bir de yabancı siteler var. ben şöyle düşünüyorum, bu bitcoin işini yabancı sitelerde yapsam, para çekmem gereken yerde yabancı sitedekini bu 2 türk sitesinden birine aktarsam, oradan da banka hesabıma aktarsam olur mu? yani düşüncem türk siteleri sadece para çekerken kullanmak çünkü yabancı sitelerin türk bankalarına destek verdiğini pek sanmıyorum, yoktur muhtemelen. bunu nasıl yapabilirim? bildiğiniz düzgün yabancı bitcoin siteleri hangileridir?




 
olur, zaten öyle yapıyor pek çok kişi, hatta aradaki kur farkından faydalanabiliyorsun da zaman zaman.

yabanci sitenin hesabına para gönderiyorsun, btc alıyorsun, trade yapıp kar ettiğini var sayıyorum, btclerini istediğin bir adrese gönderebiliyorsun siteden, adres olarak btcturk'un adresini verirsen btclerin oraya gider, orada bozdurur nakite dönüştürürsün, ardından da paramı çekmek istiyorum dersin.

hemen hemen her site para çekmek için hesap doğrulaması ister, bunu kimliğin ile adına kayıtlı bir fatura ile yapar, her hangi bir yere para yatırmadan yada çekmeden önce bu işlemi yap, kendini doğrulattır aksi halde btclerini çekemeyebilirsin.

btc-e yi kullanıyorum ben, btc-e'nin sahipleri bilinmiyor sadece iki rus'un yaptığını biliyoruz o kadar, her şeyi toplayıp gitseler adamların hakkında hiç bişi bilmiyoruz, gidip bulamayız adamları, ancak bu her zaman bir risk, sonuçta bu işin arkasında devlet regülasyonları vs. yok.
  • selam  (16.02.14 20:25:08) 
şu anda btc-e ile karşılaştırırsak söyleyeyim, türkiyede daha ucuza geliyor. Bu yüzden btc alıp btc-e'ye aktarıp oynayabilirsiniz. tabi parayı yabancı siteye komisyonsuz aktarabiliyorsanız bilemem.


  • atom karincanin torunu  (16.02.14 20:29:14 ~ 20:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.