[]

uçak bileti /schengen vizesi hakkında 2 soru

selam gençler kendini genç hissedenler,

2 sorum var yardımlarınızı beklerim.

1-şimdi 6 ay içerisinde 2 kez yurt dışına cıkıcam ve ilk gidiceğim ülke 1 mayısta macaristan 4 gün kalıp geri dönücem daha sonra haziran ayında amsterdama gidip paris üzerinden geri dönücem tr ye ben bu seyahat biletlerini ilk vize için başvururken versem vizemi çok girişli verirler mi yoksa macaristan yok hacıt bizi ilgilendirmez al sana 10 günlük schengen amsterdam için bi daha başvurursun mu der? var mı bu şekilde vizeye başvuran nasıl ilerlemek gerekir?

2-kısaca özetlersem bu pegasus low cost değil mi? linkte air france'dan pahalıya bilet satıyo la bu adamlar. napayım ben 22 haziranda tr ye dönmek zorundayım alayım mı air france'dan yoksa ucuzlar mı? 2 haftadır takip ediyom inceden inceden air france değişmesede pegasus sürekli artıyor.

www.skyscanner.com.tr

 
1. Sorunun cevabını yeryüzünde cevaplayacak kişi yok.
başvuracaksın , vizeni alacaksın , herkes seninle birlikte görecek.
ancak geçmiş Schengen ya da İngiltere - A.B.D vizelerin var ise , uzun süreli vize alma şansın artacaktır bunu da ancak yorum olarak algılayabilirsin , sabit bir durum sözkonusu değil. Fakat kendi tecrübemi soracak olursan , ben 2 Almanya nın yanına , 3 İtalya başvurusu yaptım , artık 6 aydan az vermiyorlar. Aynı zamanda etrafımda Yunanistan'ın da uzun süreli , min. 3 ay vizeler verdiğini duydum. Ben şu taktiği uyguluyorum , İlk girişi her zaman İtalya'dan yapıp , hedef ülkeye geçiyorum , böylece hem vize istikrarı sağlıyorum , hem de evrak vb konularda hata şansım azalıyo.

Siz de İstanbul'da iseniz bir Selanik bileti , İzmir ya da civarında iseniz bir Kos ya da Sakız bileti alarak Yunanistan dan şansınızı deneyin , oraya bi giriş çıkış yapın , zannımca mayıs ve haziran ı kapsayan bir Schengen e sahip olacaksınız. Hem de bi ülke daha görmüş olursunuz.

2. Pegasus low cost ama bir Ryanair ya da Easyjet tadı almak mümkün değil bu firmadan. Patronunu zerre sevmesem de , kendimden biliyorum , Türk genci yurtdışını bu firma sayesinde görmekte. Bu arada sorunuza gelince , o bilet çok çok büyük ihtimalle ucuzlamayacak.
  • expansion pack  (15.02.14 22:19:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.