[]

Kadıköy'den Marmara Ünv. Bahçelievler kampüsüne gidiş?

Nasıl olur?




 
tek otobüsle gidersin. 2 tane giden otobüs vardı 15b ve 14R. Gittiğinden eminim ama otobüs isimlerinden emin değilim sorarsın.


  • zlatanibrahimovic11  (15.02.14 16:43:12) 
@zlatan sanırım anadolu hisarı kampüsüyle karıştırdın.

kadıköy'de metrobüse binip bahçelievler'de inersin. oradan sonrasını bilmiyorum ama muhtemelen yakındır.
  • bulmasi gercekten zor  (15.02.14 16:49:33) 
peki ne kadar sürer?


  • uckac  (15.02.14 17:01:40) 
35-40 dakika sürer bahçelievler metrobüs durağına gelmeniz.


  • bulmasi gercekten zor  (15.02.14 17:18:47) 
Metrobüsle gidersen incirli durağıdan gidebilirsin, haritadan bakıp yüreyerek gidebilirsin oradan, yakındı.


  • atom karincanin torunu  (15.02.14 18:26:19) 
deniz yoluyla ulaşım nasıl?


  • uckac  (15.02.14 19:26:06) 
Kadikoyden metrobuse bin,incirli duraginda in buradan sonrasini anlatmam biraz degisik olacak ama basliyorum. Metrobusten indikten sonra ust gecitten omur avm'ye yani sola dogru git. Inince tekrar sol sonra karsinda minibusleri goreceksin minibuslere dogru yuru dumduuz git e5e dogru ama sagdan sagdan git yani minibuslere paralel olan kaldirimdan. Bu yolda ilerlerken solubda disci olucak devam et. Sonra duzluk biticek calislar caddesine cikmis olucaksin. Karsinda uzun bloklardan olusan sari renkte bir site olacak. Isiklardan karsiye gec. Sola dogru yuru orasi hafif egimli adi da incirli koprusu yukari dogru yururken duz gidersen bakirkoy sen saga donuceksin simdi hafif asagi yokus gibi gene sagdan sagdan yuru sonra ilk saga gir duz git karsina cikacak umarim cok karismamistir :)


  • duzsac  (15.02.14 19:27:31) 
Telefondan girdigim icin editleyemedim deniz yoluyla bakirkoy deniz otobusunde inersin bakirkoy meydandan bahcelievler calislar yayla herhangi birine bin metrobuste inicem de indirdigi yer o sari bloklardan olusan sitenin oldugu,karsiya gecmen gereken isiklarin oldugu yer olacak sonrasi zaten ayni ama bence metrobusle daha kolay cunku denizotobusunden meydana biraz mesafe var acikcasi


  • duzsac  (15.02.14 19:29:45) 
polonyalı bir arkadaşım var, buraya geldi, yakın olacak diye göztepe'de bir yere yerleşti. ama bahçelievler kampüsünde alması gerekiyor dersleri. şimdi bu elemanın kadıköy'den gelip gitmesi mi mantıklı olur yoksa karşı tarafta bir yere taşınması mı? o kampüste okuyan öğrenciler nerede oturuyor genelde?


  • uckac  (15.02.14 19:44:43) 
Bana gore gidip gelmesi mantikli degil istanbul sonucta her zaman bir kalabalik,curcuna var.illaki karsidan gelen vardir ama bu civarda bircok ogrenci evi ve elektrik direklerinde "marmara universitesi ogrencisi oda arkadasi ariyor" tarzi ilanlari cok fazla goruyorum.


  • duzsac  (15.02.14 20:36:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.