[]

Rejimdeyim. Tatlı yerine alternatifler?

Tatlı için ölüyorum. Çikolatalar. Puding. Şekerli yiyecekler.

Bunlara açlığımı gidermesi için bana bir şey önerin nolur


 
Meyve yada meyveli yogurt aktivya kayisiyi severim ben


  • basond  (15.02.14 15:24:40) 
Bitter çikolata. Bitter sevmiyorsan biraz sütün içinde erit, daha da iyisi çikolatayı benmari usulü eritip yavaş yavaş katıştırarak içine süt kat. Bitter çikolata acı gelenler şeker yerine süt kullanabilir.


  • cy7  (15.02.14 15:25:34) 
leblebi, kuru kayısı ve hurmayı(hurma olmasa da olur) bilendırda öğüt iyice. sonra sütle karıştır. buzdolabına at. soğuyunca ye. çok lezzetli yiyince göreceksin.


  • bahodilo  (15.02.14 15:26:48) 
Şekersiz sarelle denen bir nimet var böyle zamanlarda bir tatlı kasıgı kurtarıcı oluyor ama tabi haftada bir falan. Zira tatlandırıcı şekerden masum değil.


  • shejia  (15.02.14 15:28:03) 
meyveye abanmanın da tatlı yemekten pek farkı yok. hafif bir sütlü tatlı ya da elmanın üzerine biraz tarçın serperek elmayı yiyebilirsin.


  • kirazıseviyorum  (15.02.14 15:32:17) 
badem.
çiğ olanı yeğdir ama kavrulmuş da olur.
şöyle bi 20 tane kadar yersen tatlı isteğini azaltır.

bir de tam doyman lazım ki düşkün olduğun zararlı yiyecekler aklında kalmasın. yani protein ve yağ yönünden doyurucu olmalı öğünlerin.
1 ay sabredersen tamamen kesilecek tatlı aşermelerin. icemint söylemişti dersin.

ha yok sen geçici bir giderme durumdan bahsediyorduysan, kuru incir, kuru kayısı da yenebilir. ama tatlı bağımlılığını yenmek istiyorsan yerine "daha az zararlı" bir tatlı yemek olmaz.
alkolik ve bundan kurtulmak isteyen birine "al bak bu az alkollü" diyerek alkol oranı düşük bir içecek verir miydin? böyle düşün.
  • icemint  (15.02.14 15:35:30) 
ya cok zor durum. ben de muzdarıbım ama low carb yaptıgım ıcın cogu meyveyı de yıyemıyorum oyle tarcınla fılan.

marketlerde lıght cıkolatalar oluyor, haftada bır kendıne ızın verıp bı bar yesen bı sı olmaz. ya da cıkolata, puding sutlu tatlı yerıne bı top dondurmaya saracaksın ıkı uc gunde bır.
  • anneke  (15.02.14 15:37:09) 
nerdeyse sıfır yağsız ve şekersiz bir çikolata sosu tarifi veriyim sana ben:

2 yemek kaşığı yağsız süt tozu- pınarın var,migrosta satılıyor-

1 yemek kaşığı toz tatlandırıcı-marketlerde bulursun-

1 tatlı kaşığı yağı azaltılmış kakao- her yerde var-

2 yemek kaşığı yağsız süt

önce kuru olanları karıştır, sonra sütü ekle, iyice karıştır. oldu mu sana mis gibi çikolata sosu. kaşıklayarak ye anasını satayım.
  • niluk  (15.02.14 16:03:10) 
Yeme ölmezsin. Bir süre sonra geçecek o istek sigaradan farkı yok.


  • jamalbsf  (15.02.14 16:08:35) 
muz


  • darkknight  (15.02.14 16:13:44) 
light yoğurt üstüne müsli (vitalis gibi tatlı güzel olanlardan, ot gibilerden değil)


  • [silinmiş]  (15.02.14 16:21:51) 
aktardan kurutulmus elma alabılırsın. hafif eksi hafif tatlı şahane bişi.


  • akare  (15.02.14 16:23:23) 
meyvae


  • cedric tweedledee  (15.02.14 20:51:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.