[]

Nası atarım aklımdan bu soruyu?

Gençler kafamda deli sorular bi el atın bana.
Bi sevgilim vardı 7 yıl birlikteydik onun ailesi benimşe olmasını istemiyordu (görüş aurılığı sebebiyle özetleyebiliriz) senelerce yurt dışında falan da çalıştı tökezlediimiz zamanlarda oldu hatta yeri geldi ayrılmayı ben istedim ama o dediki olmaz bi yolu bulacaz. Ok dedim. Son 1 buçuk yıldır türkiyedeydi ama ayrı şehirlerdeydik ben gidip geliodum hafta sonları. Sonra yılbaşında yine plan yaptık olduğu şehire gittim doğumgünümde vardı bana süpriz yaptı arkadaşlar parti falan ama sonra yılbaşı akşamı konu nerden oraya geldi hiç anlamadım dediki ayrılalım bu ilişkinin sonu yok birbirimizi üzüyoruz. Şok oldum çünkü hiç beklemiodum ağla sızla kabul ettim. Döndükten sonra ayrılık acısı çekip bi umut döner diye bekliyordum. Bir ay sonra arkadaşım geldi ve dediki o iki hafta önce nişanlandı yaza düğünü var. Öle kaldım. Zaten ben ordaykende varmış muhabbetler falan. Neyse aradım dedim allah mesut etsin keşke böle olmasaydı mutluluklar dilerim hadi eyvallah.
Burdan sonrasında benim kafada deli sorular tabi. Ben bu adamı hala seviorum be mutsuz olmasını da istemem ama acaba diyorum hiç düşünüyo mudur acaba diyo mudur... Gelip söleseydi belki bu kdr üzülmezdim. Şuan 7 yılıma yapılmış bi saygısızlık olarak görüyorum bunu. Aarayasım gelio be dicemi bilmiyorum. İlaç fln kullanıyorum ama aklımda heran tek bi soru 'suan napıyolarfır acaba? ' ben bu kafadan nası çıkacam gençler bi akıl verin


 
öncelikle sizi düşünmüyordur, siz umrunda bile değilsinizdir. neden diye soracak olursanız, bütün bunları yaptıysa kafasında kesin planını kurmuş ve vicdanını bir şekilde rahatlatmıştır.

büyük saygısızlık, başka hiç bir şey söylenemez bu konuda. yapabileceğiniz en iyi şey artık çok daha iyi bir "sen" olmak, kendini geliştirmek, hayatına düzen getirmek, yeni hobiler edinmek ve bu şekilde "suan neyapiyorlardir acaba?" yi kafandan atmak.

o ikisi artık nişanlanmışlar, ulaşabileceği en yüksek noktaya ulaşmışlar. ne o nokta? korkakça, sebep bile açıklayamadan biten bir ilişkinin üzerine kurulmuş bir nişanlılık.

ama sen, arkadaşım, önünde uzun bir yol var, yeni insanlarla tanışacaksın, kendine yepyeni bir hayat kuracaksın. 7 sene, hiç kolay değil fakat geçecek. geçiş dönemi senin için ne denli üretken olursa, o kadar iyi olur.

edit: bir de "arayasım geliyor" yazmışsın, o çok büyük, korkunç bir hata olur.
  • Lorik Cana  (15.02.14 09:42:15 ~ 09:45:41) 
Bi tuşu olsa basıp kapatıcam ama o 'şuan ne yapıyorlar' kafamdan çıkmıyo. Problem o zaten geziyorum dolaşıyorum okuyorum eyliyorum ama yine dönüp dolaşıp şuan ne yapıyorlardır? Nasıl olur? Hiç mi vicdanı sızlamıyodur?a geliyorum. Ben u soruları kafamdan nasıl atarım onun peşindeyim. Sanırım tek çözüm zaman makinası. Puff


  • alss  (15.02.14 10:01:07) 
o düşünceler, kafan boş durduğu anda gelecek bir süre. kaçışı yok. geldiği an çık dışarı biraz yürü, spora git, verimli ve kafanı meşgul tutacak bir şeyler yap.

yoksa gece kafa boşken kötü vururlar adamı, ben sokaklara atıp yorgunluktan yürüyecek halim kalmayıncaya kadar yürüyordum.

yine de bir kaç aya bu düşüncelerin zerresi kalmayacak ve belki de kurtulduğunuza şükredeceksiniz.
  • Lorik Cana  (15.02.14 10:10:30) 
Biliyorum acı ama elele düğün alışverişi yapıyor olabilir.ama unutma şuan aynısını sen de yapıyor olabilirdin.7 yıla saygısızlık diye birşey yok.ortak harcanan 7 yıl bu.sadece sen ona 7 yıl vermedin o da sana verdi.


  • şapkasız çıkmam abi  (15.02.14 10:14:50) 
tamamen senin kafada bitiyo olay ya. aslında ilk öğrendiğin an yapman gerekeni yapıp söylemen gereken şeyleri söylemişsin. keşke orada bitirebilseydin. şu an acaba napıyolardır falan diye düşünmenin bi faydası yok sana. dediğin gibi 7 seneye yapılmış haksızlık saygısızlık var. o yüzden o da hak etmiyor bence hala senin onu düşünmeni.


  • balkanlardangelensogukhavadalgasi  (15.02.14 10:16:44) 
Mutlu olsunlar zaten öle ama mutsuz olsunlar ayrılsınlar falan gibi isteklerim yok. Onlar mutlu olsun ama bende şu kafadan bi çıkabileyim. Tek çözüm zaman gibi görünüyo yine. Allahta bana sabır versin o zmn:) dinimiz amin:)


  • alss  (15.02.14 10:54:58) 
ya insan düşünür tabii ister istemez, haklısın. hani yaşanan bunca şeyi yok sayıp nasıl hemen birini bulup nişanlanabiliyor sorusu gelir insanın aklına. ama işte kimi insanlar için bunların pek de değeri olmayabiliyor :( geriye dönüp bakma o yüzden. onlar yoluna, sen yoluna :)


  • balkanlardangelensogukhavadalgasi  (15.02.14 12:15:23) 
büyük geçmiş olsun.


  • 726490  (16.02.14 00:52:31) 
çok geçmiş olsun. adamı hala sevmesen bişeyler sallardım peşinden, salladım gerçi de buraya yazmadım.

mutsuzluklar üzerine kurulan birlikteliklerden mutluluk bekleme, karma, ilahi adalet vs. bir şekilde rövanşı alır.
  • [silinmiş]  (16.02.14 01:00:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.