[]

Pharmaton kullananlar?

Etkisini gördünüz mü?




 
şu meşhur ginseng extrat muhabbetinde hiç bi fgarkı olmadı.

zaten supradynle arasında fark bitek şu ginseng muhabbeti. bence küllüm yalan.
  • killerbee  (15.02.14 03:26:14) 
Ben de fark görmedim. Etki gorenler plasebo etkisinden faydalaniyor sanirim. Hoş ben kahve ictikten sonra uyuyan adamim. .


  • mormormorius  (15.02.14 05:53:59) 
birkaç sene önce kullanmıştım, ekstra bir durumu yok. denemelerim oldu. 1 seneye yakın süredir centrum'dayım.


  • rahmetli de kotulerdi  (15.02.14 06:23:55) 
Ben hastanelik oldum kafaniza gore almayin derim. Mide bulantisindan oluyordum. Icinde bulunan bi vitamin belki vucudunuzda fazlaca var bi de onu icip yukleme yapmis oluyorsunuz. Bi dra sorun oyle icin.


  • nick konusunda kararsizim  (15.02.14 07:36:42) 
sabah karnınızı iyice doyurup içmediğin takdirde bütün multivitaminlerde inanılmaz bir mide bulantısı ve insanı yere çökerten bir şeyler oluyor cidden. tek geçerli yol güzel bi kahvaltının hemen ardından içmek benim için.


  • rahmetli de kotulerdi  (15.02.14 08:54:08) 
ben 2003'te liseye hazırlanırken kullanıp faydasını gördüğümü düşünmüştüm. o düşünceye dayanarak hala faydalı olduğuna inanıyorum.


  • letheavendangered  (15.02.14 09:42:06) 
takviye oldugu net ve kesin. ama enerjik hissetmeniz uykunuzu alip daha kaliteli yasamaniz falan tamamen placebo kanaatimce. bana etkisi olmadi özel bir sekilde. verimli falan da hissetmedim. gene yorgundum gene hastaydim.


  • wiillii  (15.02.14 09:58:52) 
Multivitaminlerle ilgili bunların yarardan çok zarar sağladığına dair bir sürü makale, araştırma vb. var. Mesela bir tanesi aşağıda.

Bir dönem kullandım, bir faydasını görmedim. En iyisi sağlıklı ve dengeli beslenmek.

www.theatlantic.com
  • salihdt  (15.02.14 10:00:22) 
ben de bi boka yaramadı.


  • r_u_h  (15.02.14 11:28:38) 
@salihdt böyle çürütmeler öne sürerken bari edu'lu link verin de bilimsel olduğunu görüp okuyalım.

adnan hocanın linkini verip evrim teorisini çürütmek gibi oluyo güleceğim çıkıyo, bir şey varsa bul kaynak da öğrenelim
  • rahmetli de kotulerdi  (15.02.14 12:21:01) 
migreniniz varsa dehşet tetikliyor, bilginiz olsun.


  • Phoebe  (15.02.14 22:16:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.