[]

bu adam ne ayak/polis vs pezevenk vs sade vatandaş

dün taksim meydanın orada arkadaşımı bekliyordum akşam 8 gibi, biraz dolandım sonra korkulukların üstüne oturup arkadaşımı bekledim meydanda. o sırada bir adam geldi 50'li yaşlarda olduğunu tahmin ediyorum. bana baktı çevremde dolaştı bir süre sonra yanıma oturdu selamun aleykum diye. sigara ikram etmeye çalıştı, işte edirne'den gelmiş 1-2 günlüğüne aşağıdaki otellerin birinde kalıyomuş sıkılmış meydana çıkmış, inşaatçıymış vs. bana da adımı ne iş yaptığımı babamın ne iş yaptığını nerde oturduğumu falan sordu, salladım tabi. napıyosun burada dedi arkadaşımı bekliyorum dedim, kız arkadaş mı dedi yok dedim. sonra kızlarla aramı falan sordu, kız arkadaşım var mı diye sordu, ben de yok dedim, o yengemizdir ayrı da kaşarlara çakıyor musun diye sordu, travestilere getirdi konuyu, hiç travestilerle karşılaştın mı dedi, bi olayın oldu mu dedi, aman uzak durmak lazım dedi. böyle muhabbete devam edecekti sanki de arkadaş aradı kalktım gittim.

şimdi bu adam ne ayak sizce ? pezevenk miydi, sade vatandaş mı benim meydanda amaçsızca dolandığımı gören sivil polis mi acaba ?


 
ibne hacı. tokmakçı arıyor belli.


  • dimitri iskete  (14.02.14 20:34:07) 
fena yazılmış sana.


  • Mackinaw  (14.02.14 20:35:10) 
götü iyi kurtarmışsın kardeşim :/


  • fuerteventura  (14.02.14 20:38:05) 
  • vfgerty  (14.02.14 20:54:19) 
Anlattıklarından yola çıkarak bi robot resim çizdirdim...
www.indirvideo.net

  • kertenkelebek  (14.02.14 21:06:37) 
Olm bazi seyler vardir zor gecer acisi ama allahtan bu seferki teget gecmis


  • Solem  (14.02.14 21:47:25) 
ibne ibne aynen götü iyi kurtarmışsın


  • mr fusion  (14.02.14 23:40:09) 
vurdurmak istemiş valla iyi kurtulmuşsun


  • madeleine elster  (14.02.14 23:42:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.