[]

Sizce en iyi Türkçe spor sitesi hangisi?

Konuyla ilgili bir site sahibi olarak bu konuyu merak etmekteyim. Çünkü hedefim alanımda zirveye çıkmaktır.

Şimdi haber siteleri bu ankete dahil değil. SporStudyosu gibi siteler kaynak işlevi görmemesine rağmen anketimize dahil ayrıca Alper Bey'e selam olsun buradan. Böyle egzersiz ve spor hakkında hangi siteleri beğeniyorsunuz?

Bi de varolan siteler hakkında görüş bildirirseniz dadından yenmez olur.

 
ntvspor haber sitesi kategorisine girer mi bilmiyorum ama hem yazarları hemde haberleri kaliteli.


  • readmymind  (19.05.09 01:03:34) 
www.bodytr.com
var, yeni açılmış çok iyi, tavsiye ederim :p :p

  • fuck milk get beer2  (19.05.09 01:08:14) 
www.sporx.com


  • deckard  (19.05.09 01:11:25) 
valla tabi ki çok takip edilen siteler ama sporx futbola batmış durumda ben başka bi yönünü bulamadım ya da saklamışlar görünmüyor, ntv de nihayetinde haber sitesi sayılır.

fuck milf get beer,
bodytrye güzel diyorlar ya hu ben de çok beğeniyorum :-P
  • Karluk  (19.05.09 01:38:11 ~ 01:43:49) 
ben şahsen vücut geliştirme konusunda body tr'ye girerim.başka da sporla ilgilenmem zaten.

bi de ekşi sözlük var bu konuda o da fena sayılmaz.arnold abi falan iyidir sanırım o da bodytr de yazıyor.
  • szqnn  (19.05.09 02:34:03) 
benim gördüğüm en iyilerinden birisi
www.vucutcu.com

bir deneyin
  • demlikposet  (19.05.09 09:29:09) 
www.bodyforumtr.com (tr de olabilir)

oldukca basarilidir.
  • gunlerin kopegi  (19.05.09 11:00:01) 
verkac.org vardı ama kapanmış yeniden açılacak galiba.


  • baldur2  (19.05.09 11:04:38) 
vucutcu ve bodyforumtr fena sayılmaz orayı var edenler çoğunluklar kullanıcıları. yönetimlerini beğenmedim hiç.

vucutcu duyduğuma göre jay cutler'a parasını vermemiş, ne kadar doğru bilemem ama sağlam bi kaynaktan duydum. yani bi sorun var. zaten forumlarına girip site açtım beklerim tarzı bi mesaj yazdım direk uçurdular, bu ne özgüvensizliktir.

bodyforumtr'ye hiç girmiyorum inanılmaz keyfi bir yönetim var ve kurallarına uymuyorlar bunu da delilleriyle gördüm. kaldı ki danimarkadaki sahibi tarafından benim sitemin maili ve de wordpress admin şifrem ele geçirilmeye çalışıldı. inanamıyorum buna hala ama elimde yeterince delil var, böyle şeyler yapmaya devam ederlerse gereğini yapacağım gerek rezil etmek açısından gerekse iş ciddiye binerse savcılık açısından. çünkü yine bodyforumtr'ye ait bir subdomain olan fitnessci.com'da benim sitem birebir kopyalanmaya çalışılmış isteyenler girsin baksın. Başarılı olsalardı kapattıracaktım sitelerini.

ben bodyforumtr yi de vucutcuyu da gürelözgür.com'u da başarılı bulmuyorum.
verkac'i merak ettim açılınca bakayım ama sanırım o da futbol ağırlıklı.

Ben bir çok site inceledim, çok az bişlinen güzel egzersiz siteleri var ama hiç birini "işte budur" derecesinde başarılı bulamadım. Yine de bu bahsettiğiniz popüler siteler harici kıyıda köşede kalmış güzel siteler var ama tabii ki tozlanmış, kimsenin girip çıktığı yok.
  • Karluk  (19.05.09 16:51:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.