[]

bacak ağrısı

selam, birkaç gün önce spora başladım. ilk gün bacaklarım çok ağrımıştı, ağrı azalır diye beklerken bugün daha şiddetlendi. yürüyemiyorum, oturup kalkamıyorum, işkence gibi resmen. sıcak su, kas gevşetici krem hepsini yaptım aynı hala. doktora mı gideyim?




 
Ağrı kesici de çak. Kas gevşeticiyi hap olarak da almak daha iyi etki yapıyor. Becerebildiğinde yavaş tempo yürüyüş yap, oksijeni bol bir ortamda.


  • arnold schwarzeneger  (14.02.14 10:24:25) 
1 hafta dwevam eder sonra azalir normal yani doktorluk bi durum yok bence


  • basond  (14.02.14 10:34:56) 
kas agrisi ve kemik agrisi farkli seyler.
eger kemiklerin agriyorsa = bir sorun var = muhtemelen hareketleri yanlis ve bilmeden yapmak = doktor.

kaslarinin agrimasi cok dogal. her gun agriyor olmasi iyi bir sey. calismayan kaslar calismaya baslamis. zorlanan kas abuk subuk ve yamuk yumuk hareketler yapilmasidigi surece, kaslarin iyi bir sekilde zorlandigini gosterir. ve nasil bir egzersiz / spor yapiyorsan, ya da trainerin varsa o, seni iyi calistirmis demektir. no pain no gain calisir. kaslarin hayirli olsun. devam.

edit: kemik demisim ama eklem yeri agrisi olacak o. lksjdflkasd kemik degil.
  • fauxhumanitas  (14.02.14 12:41:48 ~ 16.02.14 15:51:01) 
ilk günden sonra ağrıyor diye spor yapmadıysanız, hamlık daha zor geçer. 2. gün bile hafif zorlasaydınız kendinizi, öyle öyle çözülüp alışacaksınız


  • fallopian  (15.02.14 05:36:15) 
ağrı geçene kadar dinlen, geçecektir ;)


  • thehunterofthenight  (15.02.14 06:28:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.