[]

Çalışamıyorum!

Normalde severek yaptığım, başarılı olduğum bir işim var. Son zamanlarda bana verilen sorumluluğun gittikçe artması ve yetkilerimin çoğaltılması bende ters etki yaptı sanırım.

İşe geliyorum ve bir türlü odaklanıp çalışamıyorum. Bazen boşluğa dalıyorum öyle bazen başka şeylerle oyalanıyorum ve odaklanıp iş yapabildiğim süre çok çok kısa. Böyle olunca işler gecikiyor haliyle. Kafama taktığım başka şeyler falan da yok yani bu iş yapmama süresince düşünecek derdim yok.

Odaklanmak zorundayım, elimde önemli projeler var. Ne yapmam gerek? Odaklanmaya yardımcı ilaçlar falan vardı, alsam bu sorunu çözer mi?

Sektör: Yazılım

 
ilaç içme. uyuşturmaktan başka bişi yapmaz. başka çözüm lazım. çalışma programını otur düzenle, şu saatte şunu yapıcam gibi, müzik dinle, arada kendine ödüller ver.


  • bradshaw  (14.02.14 08:40:43) 
Oha sektör de benzer aynı ben. Çözümü kendimce iş değiştirmek olarak görüyorum ben.


  • jamalbsf  (14.02.14 08:52:39) 
İlaç alma. Ben de yazılımcıyım. Kısa, yoğun işe dalmalar yaşamalısın. Meslek çok sıkıcı, yapacak bir şey yok.


  • arnold schwarzeneger  (14.02.14 09:09:32) 
ilaç hiç bir sorunu çözmez. bence bunu bir psikiyatristle konuşman daha yararlı olur.


  • tururo  (14.02.14 09:12:50) 
Bana da arada sırada olurdu
Deadline'ı yaklaşan projeleri bitirerek başla, bir zaman sonra rayına oturuyor

Aynı anda 50 tane iş gelirdi, bir anda hiç birini yapamaz hale gelir donardım
  • cruseo  (14.02.14 09:13:45) 
Yazılımla uğraşırken yapılacak işlerin artması gerçekten ters etki yaratıyor. Ben her gün yalnızca bir projeyle uğraşarak kendimce yoluna koydum.


  • Vicy89  (14.02.14 12:29:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.