[]

Thor: The Dark World sacmaligi?

thor cizgiromanlarini okumadim; o yuzden buyuk konusmak, potansiyel bir efsaneye hakaret etmek istemiyorum ama bu ne sikko filmdir bilader. ilk film keyifliydi de bir anda işin içine dark elf'ler girdi? adam elfçe konuşuyor beni bi gülme tutuyor. bu kadar mı abes durur bi filme elfler. üstüne bi de predator (bildiğin, alien vs predator'deki predator) görünümlü biri çıktı dark elf'lerin tarafında. hakikaten çizgiromanlarda falan var mı bunlar? "biraz lotr'dan al hacı elf melf, eskilerden korkunçlu predator var onu da al.." falan diyip filme yerleştirmişler gibi duruyor yemin ederim kendimi bıçaklicam gece gece. filmi durdurdum mantıklı bi açıklama bekliyorum. skym holivudu.




 
bu isler boyle be dayi. bosvermek lazim

avatar ornegini verecegim ben de. lan herkes cildirdi soyle mukemmel boyle mukemmel sifirdan dunya yaratmis falan. vay anasini dedim sok oldum lan. o adamin ustune konan kutsal seyler bildigin deniz anasiydi ormanda kactigi canavarlar uctuklari seyler de dinazordu. nasil sifirdan yaratti aq. lotr cok daha iyi mesela oyle bir sey yaratmaktan bahsediyorsan. bak kac sene gecti hala aklimda nasil gicik olmussam
  • babamasoliimbananickaldirsin  (14.02.14 02:41:00) 
----- yazı, filmle ilgili bir noktada spoiler içermektedir. ----


filmdeki elfler, çizgi roman serisinde olduğu gibi kuzey mitlojisinden temel alınmış. dolayısıyla karanlık elfler, hikayede ve marvel universe'de elbette var ve önemli bir role sahipler. sanıyorum ki, sen, bu hususun filme adapte ettirilmesini veya filmin kurgusunu beğenmedin.

''predator görünümlü'' diye tabir ettiğin karakterler, ''algrim the stronge'' olarak geçer ve onlar da seride yer almaktadır; bununla birlikte karanlık elflerin en güçlü ırkıdır; lakin filmde mjöllnir'i, tek yumrukla savurması benim de hoşuma gitmedi. hulk'ın bile yerinden oynatamadığı bu çekici, böyle savurmasına anlam veremedim.

dediğim gibi, adaptasyon olarak hoşuna gitmemiş olabilir. aslına bakarsan karanlık elfler, görünüm olarak benim de pek hoşuma gitmedi. bununla birlikte filmde birçok eksik nokta var. devam serisi olacağından ötürü değil; ama filmin sonunda kafalarda soru işaretleri kalıyor.
  • lynyrd skynyrd  (14.02.14 02:43:24) 
ağzın bal yesin @lynyrd, çok temiz açıklamışsın.

bak bu sanırım çizigromandaki algrim: i.annihil.us
bu filmdeki algrim: static2.wikia.nocookie.net
bu da bizim düz predator: 1.bp.blogspot.com

gel de sinirlenme abi..
  • hjarteblod  (14.02.14 02:47:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.