[]

bankalardan tekrar 'yeni' banka kart isteme?

birkaç yıldır kullandığım bir iş bankası hesabım var. bir de haliyle bankamatik ve normal kullanım için hesap kartım.

hesap kartımın üzerindeki jelatin söküldü ve isim soyisim kısmı gitti. ama daha tarihinin dolmasına da baya var. bankayı arayıp yeni bir kart göndermelerini istesem bu işi bana kaça patlatırlar?

(öğrenciyim, hesap işletim masrafı filan kesmiyorlar)

 
kart yenilemekten para almıyorlar. yeni kartın gelmesi biraz zaman alıyor.


  • conrad moricand  (13.02.14 22:37:33) 
yapi krediden defalarca kez istedim ucretsi bir hafta sonra adresime gonderdiler.

kirildi, manyetigi okumuyor falan dedim hemen talebimi aldilar. kendi subeme sormustum. muhtemelen telefonla da talep edebilirsin. once cagri merk. ara, olmaz subene git derlerse o zaman gidersin
  • exlibris  (13.02.14 22:37:54) 
merhaba. isterlerse de verme, blöf yap. teb, finans, enpara bu işlemden para almıyor. ayrıca jelatinin sökülmesi üstündeki yazıları kullanmıyorsan bir işe yaramaz.
o gün acil ihtiyacım olduğundan bankanın bana kendi verdiği üzerinde ismim soyismim yazmayan kart var. bir terim var o kartlar için de unuttum "p"harfi ile başlıyor. uğraşma kullan gitsin.

  • libertine  (13.02.14 22:41:02) 
işbank para almıyor, çipim bozuldu benimde gül gibi sade beyaz kartım gitti işte üniversiteli yazan mavi iğrenç kart geldi:/


  • trajikomix  (13.02.14 23:06:31) 
ben finans için birkaç kez aradım(fix card kullanıyorum), her defasında 15 tl kart yenileme ücreti bir sonraki ekstrenize yansıtılacaktır beyfandi dediler :(

işin ilginci geçenlerde kapattırıyorum lan kartı dedim, aradım müşteri hizmetlerini 6 ay kapattırma 50 tl para puan verelim dedi aynı banka :)

bir yolu varsa söyleyin ben de değiştireyim kartımı. ikiye bölünecek diye korkuyordum, bir kerede 5 parçaya ayrılabilir şu anda :))
  • chicha  (13.02.14 23:41:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.