[]

İlk defa birini bi yere davet ettiginizde beklerken bir sey içer misiniz

Merak ettiğim bi konu bu nası karsılanır? Bide hesap isterken elle imza atıyoruz ya ayıp dedi bi arkadas garsonu çaar ondan sonra sole dedi bu gorus hk ne diosnz?




 
1- Aradıysam ve bir 15-20 dakikası falan varsa içerim. Yoksa ama canım isterse de içerim. Nasıl karşılanır sorusunu anlamadım tam, normal karşılanır herhalde.
2- Mekana bağlı, ciks yerlerde pek yapmamak lazım ama pidecide sorun olmaz bence.

  • whoosie  (13.02.14 22:21:24 ~ 22:21:40) 
1- erkek olarak her zaman kızdan önce giderim buluşma mekanına. güzelce bi yer seçer hem de rahatlarım. eğer daha varsa gelmesine içerim bir şeyler ne sıkıntı olacak.

2- kafama göre yapıyorum bunu da, ayıp olur diye düşünmedim hiç.
  • tescillimarka  (13.02.14 22:23:34) 
@ whoosie dielim hatunsun eleman seni kave mave içmeye çaarıo bi bakıon eleman cay kave vs sipariş vermiş içio bile ibiş. Nasl karsılarsn


  • all girls dream  (13.02.14 22:24:14) 
merhaba. birini beklerken bir şey içerim hatta illa ki bira içerim. ama yiyecek bir şey söylemem. geldiğinde ortak karar verilir. benim siparişim önce gelirse yemem karşımdakinin de yemeğinin gelmesini beklerim.

hesap isterken nereye elle imza atıyoruz? artık pin kodu var ya, hadi pin kod'u almadın bankadan, imza ile işlem yapıyorsun diyelim ben karşımdaki lavaboya gittiğinde yada ben lavaboya gittiğimde öderim hesabı karşımdaki anlamaz. masaya hesap getirtip ben ödeyeyim, sen şu kadarını ver geyiklerinden kurtulursun(yarın 14 şubat kız ile ilk kez dışarı çıkacağını varsayarak yorumladım).
  • libertine  (13.02.14 22:24:44) 
Yani hiç dikkat bile etmem, öyle söyleyeyim.

@libertine havaya imza, çağırma amaçlı
  • whoosie  (13.02.14 22:26:45 ~ 22:27:11) 
İmza atıyorz derken atıyormusuz gibi yapıoruz ya hesap gelsn die ayp bi hareket mi diorm


  • all girls dream  (13.02.14 22:28:24) 
heee. ya çalışan arkadaş masanızın etrafına yaklaştığında hesabı alabilir miyiz diye sor bence yada bakar mısınız diye seslen, madem bu kadar detaycısın havaya imza atma belki o itici gelebilir.


  • libertine  (13.02.14 22:31:07) 
Bekletiyorsa icerim. Hele caysa zaten ben 10 dakikada bitirip yenisini soyluyorum.


  • fortisvita  (13.02.14 22:33:37) 
1) geliş saatine göre değişir
2) her yerde imzamı atarım pideci ciks mekan farketmez.

  • Sskywalkeremre  (13.02.14 22:52:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.