[]

Hayatınızda hiç intikam aldınız mı ?

Neden ? Nasıl ? Niçin ? Kimden ?

Sanırım ben hiç kimseden almadım eksiklik hissetmeli miyim ?


 
ben de almadım, gerek yok zaten.


  • rock n roll  (13.02.14 20:38:07) 
Frank Sinatra ne demiş?

The best revenge is massive success!

Başarıya yoğunnaşın hocam, geçmişi geçmişte bırakın...
  • compadrito  (13.02.14 20:39:52) 
aldım. bi kız arkadaşım, beni bırakıp eski sevgilisine dönmüştü pat diye. aradan 1 yıl geçti tekrar birlikte oldum, ben de onu bıraktım pat diye.


  • tescillimarka  (13.02.14 20:41:12) 
Almadım, felsefeme ters.


  • sharon and hope  (13.02.14 20:54:48) 
Ya ben hep alıcam diye düşünürüm ama olay tazeyken zor olduğu için ve intikam soğuk yendiği için doğru zamanı beklerim. O zaman gelene kadar da ya aklımdan çıkar ya da "of bununla mı uğraşacağım" derim, zaten o insan da onca zamandır yoktur hayatımda.


  • whoosie  (13.02.14 21:29:49) 
İntikam almayı düşündüğümden değil ama hayatın bir lütfu diyeceğim, ne yaşadıysam, aynısını yaşattığım insanlar oldu elimde olmadan, planlamadan.


  • amelie poulain  (13.02.14 21:32:41) 
almadım, almam. kazık yemişsem bir daha o kişinin yüzüne bakmam.


  • papillon7  (13.02.14 21:34:26) 
hiç kurgu yapmadım. intikam sayılır mı bilmiyorum ama hayatımın en yakın kazınığı yediğim bir adam vardı. ama öyle böyle bir göt oluş yaşamadım. adam iş arkadaşım ve benim için 100 üzerinden 95 öneme sahip bütün hayatımı ve kariyerimi etkileyebilecek bir olay için sadece ve sadece 15 saniye zaman ayırmadı. 15 saniye amk. ayırmadı adam. kız arkadaşıyla arası açıktı kızın peşinden gitti bana zaman ayırmadı.

aradan 2 yıl geçti hiç lafını etmedim. içime attım. heriften de bir daha bir şey istemedim ki zaten çok çekingenimdir yardım istemede. annemden babamdan bile çok zor bir şey isterim. 2 yıl sonra bana işi düştü hem de aynı konu için ahahah. bu sefer aynı şey kendi başına geldi. benden 15 saniyeme muhtaç oldu. dedim ki çok yorgunum ben eve gidiyorum. 15 saniye lan hepi topu dedi. yok dedim. yalvarttım falan filan ki zaten yapacaktım istediği şeyi. amacım ne kadar küçüleceğini görmek. o bana yaptığı kazığı unutmuştu. neyse dedim sen bana yapar mıydın aynısını. yapardım dedi. sonra hatırlattım yapmadığını. bir aydınlanma yaşadı. 100 defa özür diledi. yok dedim gönderdim başımdan ama istediği şeyi de yaptım yine vicdanım el vermedi. sonradan farketti. gelip teşekkür etmedi bile lavuk. hala aynı tavırlarda.
  • godsparticle  (13.02.14 21:40:59) 
birlikte biraz vakit geçirebilmek için elli takla attığım kız aynı gün benle birlikte başka bir elemana daha randevu vermiş

sinirim geçtikten sonra yarım günü birlikte geçirdik. günün sonunda tekrar görüşelim diye yalvardı, işim var dedim, salladım. sonraki aramalarına ve mesajlarına da da hiç dönmedim, 6 ay uğraştı, şimdi ne yapar ne yer ne içer bilmiyorum
  • yemrem  (13.02.14 22:16:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.