[]

İş bankası vadeli ve vadesiz tl hesabı olan biri

1- yıllık kaç lira hesap işletim ücreti ödüyor?
2- Bu hesaplara bir de döviz hesabı açtırsak kaç lira ödüyoruz?
Teşekkürler


 
merhaba. her hesaba ayrı ayrı değil bir kerede toptan veriyorsun sanırım. teb üçe bölüyor mesela işbankası yıl sonu 50 çekti (aralık ayın'da). yani dolar ayrı euro ayrı vadeli ayrı vadesiz ayrı çekmezler. vadelinin kendi içinde stopajı var zaten ( kaç ay vadeliyse ona göre değişiyor) döviz'de de banka kur alış-satış fiyat farkı ile alacağını alıyor.


  • libertine  (13.02.14 20:28:54) 
Farklı para birimlerine ayrı ayrı alıyorlar. Garanti öyle yapıyor en azından.

Vadeli hesaptan işletim almıyorlar.
  • cakabo  (13.02.14 20:42:24) 
www.isbank.com.tr

Müşterilerimizin birden fazla TL ve YP vadesiz tasarruf mevduat hesabı olması durumunda, hesap türü bazında TL ve YP ayrımında tek ücret tahsil edilecektir.
  • libertine  (13.02.14 20:48:38) 
Bender hic almiyorlar. Hatta hesabiama
Para yatiranlardanda masraf almiyorlar.

  • kenar  (13.02.14 21:17:48) 
ya şimdi benim bildiğim vadesiz tl hesabından yılda 2 kere 2*50'den 100 tl alıyor bu adamlar, şimdi vadeli hesap açtırsam gene 100 tl alıcak diyorsunuz yani, bir şey değişmiyor.

Vadesiz döviz hesabından da 100tl falan kesmesin gene bunlar yıllık?
vadesiz hesap sayısı*100= yıllık hesap işletim ücreti gibi bir denklemleri yok değil mi? Bilen müşteri yok mu?

@kenar öğrencisiniz ya da otomatik ödeme talimatı falan verdiniz sanırım
  • neck_and_neck  (13.02.14 21:43:55 ~ 21:46:05) 
çekmezler ama en başından beri yapman gereken şey bence 0 850 724 0 724'ü aramak. söyledim ikna edemedim sitesinin ilgili linkini yolladım yine kafanızda soru işaretleri var. ücretli bu numara ama içinize siner.


  • libertine  (13.02.14 22:12:02) 
@libertine tamam hocam arayacam o telden, sitenin ilgili linki malca hazırlanmış zaten yok 1. dönem 2.dönem aynı şeyleri copy paste edip hiçbir bilgi vermemişler


  • neck_and_neck  (13.02.14 22:23:34) 
umarım duymak istediklerini duyarsın iyi geceler.


  • libertine  (13.02.14 22:26:53) 
Yoo esanfiz.


  • kenar  (14.02.14 18:15:55) 
aynı sorunu yaşayan bir insan olarak yaklaşık bir ay önce bankayla bu konuda konuştum, yetkili bi abla çıktı anlattım durumu TL hesabım var şu anda 3 tane otomatik ödemeden dolayı yıllık bi aidat kesilmediğini aynı zamanda YP hesabı açtığımda onunda buna dahil olmadığını önce dahil değil dedi tek tek yönetmeliği okudu daha sonra emin olmak için beni hatta 5 dk kadar bekletti ve TL'den alınmadığı için YP den de alınmayacak dedi.

2 kez tekrarlattım konuşma tarihimizi saatimizi not ettim yıl sonunda keserlerse direkt mahkemeye verecem:)

sonuç: TL ve YP den ayrı ayrı kesiliyor, fakat 3 tane otomaitk ödeme tanımlayarak bundan kurtulabiliyorsun.
  • prezarlatif  (14.02.14 18:32:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.