[]

Tercih hangisi olmalı?

Merhaba eksi duyurucular;

İki tane fotograf makinası var ve birisinde ;Elektronik Vizör 14MP 18x Optik Zoom, diğerinde ;16 MP 26X Optik Zoom var. İkisi de aynı marka ve yarı prof makina ? Fiyat farkı 20lira gibi..

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

 
merhaba. ben olsam megapiksele, digital zoom a bakmam objektifi büyük olana (daha çok ışık alır) optik zoom'u yüksek olana yönelirim.


  • libertine  (13.02.14 19:58:44) 
fotoğraf makinesinde çok fazla değişken var ama asıl bakman gereken şey ortaya çıkan fotoğraf kalitesi. kağıt üzerinde daha çok megapiksele sahip, daha çok zoomlu, daha pahalı, daha iyi görünen makinenin fotoğraf kalitesi diğerinden kötü olabilir. işlemcisi, sensörü, çipleri, mercek kalitesi falan çok etkiler. en iyisi ikisiyle çekilen fotoğrafları karşılaştırman.

zaten 60cmx40cm poster çıktı almadıkça 14mp ile 16mp arasındaki farkı anlayamazsın.
  • r_u_h  (13.02.14 20:21:05 ~ 20:29:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.