[]

italya - roma

3 gece roma'da konaklayacağım. konaklama için roma'nın hangi bölgesini tercih etmeliyim. çok kararsız kaldım. hem gezilecek yerlere yakın olsun hem de gece hareketli olsun?
1. navona
2. trastevere
3. termini
4. trevi
5. ?

 
Termini'de kalmıştım ben. Güvenli değil falan demişlerdi ama hiç sıkıntı yaşamadık. Otel de bu: www.booking.com

Sahibi olan teyze de 20 sene Türkiye'de yaşamış. Küçük bi otel, odaları falan minicik ama temizdi, yeri de güzeldi.

Edit: Termini'nin dibinde olduğu için her yere rahatlıkla gidilebiliyor. Zaten şehrin merkezi. En uzak yer Colleseum (yanlış yazdım tahminen ama anladınız siz), oraya bile yürümüştük biz. Şehir çok güzel zaten. Bir de bir gece sarhoş olup oteli bulamayıp saatlerce yürümüştük roma'da, en son termini'yi bulduk, o halde bile başımıza bir şey gelmedi.
  • alicia dominica  (13.02.14 15:11:35 ~ 15:13:26) 
termini


  • matematik koyu  (13.02.14 15:14:57) 
Navona'da iyidir. Her yere yakın ama Roma'da gece çok hareketli geçmiyor bildiğim kadarıyla. Sanırım Trastevere o konuda görece daha zengin ama o da biraz kıyıda kalıyor.


  • salihdt  (13.02.14 15:16:30) 
trastevere biraz kıyıda ama çok güzel bir yer.


  • porn star  (13.02.14 15:47:44) 
@alicia dominica otelde 5 oda var ve gideğimtarihte dolu görünüyor


  • steyro  (13.02.14 16:01:51) 
termini bence

trastevere güzel ama cidden, restoranlar falan böyle. ama termini her türlü
  • eurhka  (13.02.14 16:35:26) 
ben de termini civarında kalmıştım. her yere yakın. zaten roma çok büyük bir yer değil. hava güzel olursa trastevereye de yürünebilir.

hotel opera roma'da kaldım. çok iyiydi. ama şimdi fiyatlara baktım da uçmuşlar.
yine de senin tarihlere uygunsa bir araştır derim.
  • amuzende  (13.02.14 16:39:47) 
Termini de kaldim bende.. acikcasi gara yakin diye sectim o bolgeyi ama gayet guzel bi sknti yasamadim.

Zaten got kadar kucuk sehir nerde kalsan farketmez..
  • kennym  (13.02.14 17:41:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.