[]

aileleri tanıştırmaca

ikimizde birbirimizin aileleriyle tanıştık.
hatta bir sağlık sorunu durumunda annelerde hastanede tanıştı 1 saat kadar sohbet etti.
şimdi evlilik teklifi edildi ve işler ciddiye binmeye başladı.
ailelerin tanışması faslı nasıl olmalı?
dışarıda bir yemek desek kız babası fazla sıcak bakmıyor, eve gelsinler desek hangi saatte nasıl olmalı?
şimdiden teşekkür ettim.

 
ilk anneler tanışıyor sonra kız istemede tanışılmıştı babalarla resmi olarak son şahit olduğum evlilik combosunda. ama sen yine de başka cevapları dikkate al.


  • baymayself  (13.02.14 09:49:28) 
aileler nasıl olacağını bilir zaten. neticede dünyada evlilik kararı verip uygulamaya koyan ilk çift siz değilsiniz.


  • masai mara  (13.02.14 11:11:43) 
Valla çok da büyütülecek bi durum değil gibi sanki ya? Kızın ailesi uygun olduğu bi zaman sizi davet etsin. Gidip bi yemek yiyip çaylarını için. Sonra da bir iki defa yine bi yemek vs gibi organizasyonda bir araya gelinip, nihayetinde de kız istenir tamam.

Büyükler halleder zaten aralarındai koca insanlar, konuşacak konu da bol. Dünya görüşleri azıcık yakınsa kısa sürede kanka bile olurlar.

Başarılar.
  • pandispanya  (13.02.14 13:09:10) 
siz hiç karışmayın derim, anneler halleder. sadece birbirinize ufak tüyolar verebilirsiniz. ne bileyim alkol hassasiyeti olabilir, futbol fanatikliği olabilir, siyasi fanatiklik olabilir vs... onun dışında mekan zaman gibi şeyleri anneler halleder.


  • kint  (13.02.14 15:33:26) 
Aileler tanışmış, geri kalan isteme faslında. Araya bir tanışma daha sokmanıza gerek yok. Çok net söyleyeyim, özellikle evlenene kadar aileleri birbirinden ne kadar uzak tutarsanız o kadar iyi. Çok görüştüklerinde kaynaşmıyorlar, farklılıklarını daha iyi gözlemliyorlar sadece. Ne kadar az temas o kadar iyi. Siz evlendikten sonra kaynaşsınlar.


  • SiyamkedisiZorro  (13.02.14 15:49:17) 
kız babası dışarıda yemeğe niye sıcak bakmıyor?

en güzeli dışarıda 6lı bir buluşma olur. kahvaltı falan bile olabilir bence. kasıntı gelecekse akşam yemeği de şart değil yani.
eve geleceklerse de akşam oturmasına gelebilirler. 8.30 gibi mesela. çay - kurabiye - meyve - kuru yemiş ikram edilir.
  • icemint  (13.02.14 15:52:06) 
@siyam.
aileler tanışmamaş ki anneler tanışmış sadece.
ilk defa isteme olayında karşılaşmaları çok hoş olmaz bence.
  • icemint  (13.02.14 15:53:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.