[]

flappy bird sahibi nasıl para kazanıyor

Elbette reklamlardan ama biraz teknik detay soruyorum. Mesela atıyorum adam oyunu yapıp banner ı koyuyor salıyor çayıra, sonra hit (indirme/tıklanma vs) artınca otomatik mi kazanıyor yoksa önce belli bir hit i geçince mi asıl para kazanabileceği reklam banner ı (component vs herneyse) ekranına koyuyor.




 
Ekranda görülen reklamlar Google Adsense gibi bir hesaptan geliyor. Bu hesabın özelliği ilgili sitenin/uygulamanın ilgili bölümündeki reklamının görüntülenme, tıklanma gibi verilerini derleyerek bir kazanç belirliyor. ne kadar çok görüntülenme o kadar çok kazanç.


  • himmet dayi  (13.02.14 08:42:10) 
direkt reklam banner'ı ile koyarak başlıyor. zira belirli indirme sayısına ulaştıktan sonra reklam koyarsa tekrar atması gerekiyor app store'a ya da play store'a vs. benim bildiğim direkt reklamlı koyuyor. zaten dikkat edersen ufak tefek çoğu ücretsiz uygulamada reklam banner'ları vardır.
Reklamların da atıyorum 1000 görüntüleme başına verdiği belirli bir miktar para var, tıklama başına verdiği belirli bir miktar para var. indirme sayısı da yüz milyon'u falan bulduğu için flappy bird'ün. günlük kazancının ortalama 50.000 dolar olduğunu düşünüyorlar.

  • barix  (13.02.14 08:42:12) 
İkisi de mümkün. Google playstore'da hali hazırda bulunan bir uygulamayı güncellemek en fazla 1-2 saat sürüyor çünkü, tekrar yüklemek gerekmesi gibi bir durum yok. Ama kullanıcıların reklamı görmek için yeni versiyonu indirmiş olması gerekiyor bu durumda, onun yerine reklamı önceden uygulamaya gömmek daha pratik olabilir.


  • witcher  (13.02.14 09:01:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.