[]

Post-rock için Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

Max. 250 liraya kulaklık alacağım. Genellikle post-rock, post-metal, arasıra da trip-hop, caz falan dinliyorum. Ne önerirsiniz?

Ek soru: image.made-in-china.com Şu görseldeki gibi kulağın içine iyice giren modeller (ayrı bir adı var mı bilemedim) uzun vadede kulağa zararlı mıdır? Ben şu tiplere alışkınım ama bunlar genelde alt seviye modeller oluyor sanırım. s2.thcdn.com


 
kanal ici modeller, yuksek sesle dinlersen zararli tabii ki cunku kulaga cok yakin, sesi neredeyse direkt beynine veriyor :P Kulak ici kulakliklarin da gayet kaliteli modelleri var. Parayi verenin dudugu calmasi soz konusu biraz. Rock icin sennheiser ya da urbanears iyidir genel olarak, akg de iyidir ama cok kullanmadim.


  • fortisvita  (12.02.14 23:29:22 ~ 13.02.14 01:08:01) 
Sennheiser diyor çekiliyorum ki alt tarafa birazdan sennheiserı kötüleyecek arkadaşlar gelecek.


  • kablelvuku  (12.02.14 23:37:46) 
Sennheiser kulak içi modelleri şiddetle tavsiye ederim. şu an kulaklarımda


  • tanrı  (12.02.14 23:51:26) 
sennh. türkiye pazarına giren sayılı markalardan.halkımız da tek onu bilir onu söyler.ben westone um1 diyorum.hiçbi yere gitmedim buradayım.


  • enginornek  (12.02.14 23:54:13) 
(bkz: marshall major)
rock müzik için biçilmiş kaftan kulak üstü modeli, ayrıca çok şık.

  • baba jo  (13.02.14 00:16:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.